ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

12 διάσημα μοντέλα ποζάρουν γυμνά, για το νέο ημερολόγιο της Pirelli! (VIDEO)

Διάσημα μοντέλα πόζαραν γυμνά στον φωτογραφικό φακό του ιταλού φωτογράφου και σκηνοθέτη, Mario Sorrenti και τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Μουρτόλι, στην Κορσική και το concept παραπέμπει στην επιστροφή του ανθρώπου στη ''φύση''.

Στα τέλη Αυγούστου είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από νέο ημερολόγιο της Pirelli για το 2012. Η επίσημη παρουσίασή του όμως, πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη και περιλαμβάνει συνολικά 25 φωτογραφίες.

Οι γυμνές φωτογραφίες λοιπόν, για το φετινό ημερολόγιο της Pirelli έχουν τραβηχτεί σε δάσος, ποτάμια, λόφους κ.ο.κ. και στις σελίδες του μπορούμε να απολαύσουμε ολόγυμνες τις: Saskia de Brauw, Isabeli Fontana, Guinevere Van Seenus, Edita Vilkeviciute, Joan Smalls, Kate Moss, Lara Stone, Malgosia Bela, Margareth Made, Mila Jovovich, Natasha Poly και Rinko Kikuchi.

Η πρώην σύντροφος του Sorrenti, που δεν είναι άλλη από την Kate Moss δήλωσε για εκείνον: ''Λατρεύει τις γυναίκες. Πραγματικά αγαπάει τις θηλυκές φιγούρες και ό,τι τις αφορά''! Ενώ η Mila Jovovich είπε: ''Ο Μario ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο θα έβγαζα τα ρούχα μου''.*Στη Γλυφάδα ακόμα και σήμερα έχουμε μια σειρά απο πουριτανούς που φέρουν μάσκες και προσωπεία υποκρισίας και δεν θέλουν την φύση, φύση. Θέλουν πολυδιαπλεκόμενες υλοποιήσεις, και πρόσωπα, ώστε να υπάρξει τσιμεντοποίηση και να αναλάβουν δράση τα διαπλεκόμενα συμφέροντα τα οποία γνωρίζετε ολοι τι σχεδιάζουν.

Είναι σαφές οτι το Ελληνικό πρέπει να γίνει 100% πράσινο, άρα  επιστροφή του ανθρώπου στη φύση. (Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν, πάμπολλες πολιτικές ενέργειες, και τελικά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ παραμένει σε μια διαρκή στασιμότητα)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, και με ελάχιστες παρεμβάσεις στο εσωτερικό του.Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

* Η Γλυφάδα και ειδικότερα η Ν.Α.Αττική έχει πολλά κοινά με την Κορσική, με βουνά, θάλασσα, παραλίες αναξιοιποίητες, βράχια, και απεριόριστα φυσική ομορφιά. ''Μας λείπει το πράσινο'' όπως και οι εκλεγμένοι που θα επενδύσουν στη φύση, και σαφώς οχι στην τσιμεντοποίηση που ήταν και είναι ο σκοπός των εντυπώσεων τους''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 12 διάσημα μοντέλα ποζάρουν γυμνά, για το νέο ημερολόγιο της Pirelli! (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">