ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 2.12.2011 - ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δεν ελπίζουμε στον βάτραχο που θα γίνει πρίγκιπας

Η σφοδρή επίθεση του Βλάση Τσάκα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη με βαρύς χαρακτηρισμούς έφερε μια νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτή χαρακτηρίζει ως λυπηρό για την ιστορία του Παναθηναϊκού τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με Τσάκα-Γόντικα, επανέλαβε την θέση του προέδρου της ομάδας για τα στημένα παιχνίδια και ξεκαθάρισε πώς δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με τον βούρκο, αφού "δεν ελπίζει σε κανένα βάτραχο που θα γίνει πρίγκιπας!".

"Είναι λυπηρό για την ιστορία του Παναθηναϊκού οι όποιες θέσεις του να εκφράζονται από τον κ. Τσάκα και από κρυπτόμενους “κύκλους” του κ. Βαρδινογιάννη και του υπαλλήλου - Προέδρου κ. Γόντικα (συνδαιτυμόνα στο φαγοπότι της Ε.Ρ.Τ.). Ας αποφασίσουν πρώτα στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ποιος τελικά κάνει κουμάντο και αυτός ας βγει μετά να αναλάβει την ευθύνη των όσων λέει, για να λάβει και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όσο για το λιπαρό αναμάσημα των κατασκευασμένων στο γόνατο, αστήρικτων και γελοίων κατηγοριών από αρρωστημένα μυαλά, με σκοπό την εμπλοκή του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε αυτούς που το ξέχασαν, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ζητήσει, από την πρώτη στιγμή, την άμεση, χωρίς καθυστέρηση, εξέταση της υπόθεσης για να δοθεί τέλος σε αυτήν την αρρωστημένη σκηνοθεσία. Οι κατασκευαστές αυτών των χαλκείων, σύντομα θα δώσουν λόγο για όλες τις εις βάρος του συκοφαντίες.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρόκειται να ανακατευτεί περαιτέρω με τους κύκλους αυτού του βούρκου, γιατί δεν ελπίζει σε κανένα βάτραχο, που θα γίνει πρίγκιπας".


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 2.12.2011 - ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δεν ελπίζουμε στον βάτραχο που θα γίνει πρίγκιπας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">