ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 2.12.2011 - Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας προς τα Μέλη Ποιότητας Ζωής

Αριθμός Πρόσκλησης: 17

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Επιτροπής
Ποιότητας Ζωής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,

Την 5η Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ.για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» σε ισόγειο χώρο, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης αρ. 185 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Σταύρο Μυλωνά του Γρηγορίου.

2. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΜΙΚΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» σε ισόγειο χώρο, στην οδό Κονδύλη αρ. 10 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. ΓΚΑΡΩ ΠΑΡΣΕΧΙΑΝ του Νέρσες.

3. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» που θα λειτουργήσει σε ισόγειο χώρο, στην οδό Αν. Παπανδρέου αρ. 22 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΗ του Αθανασίου.

4. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)» σε ισόγειο χώρο, στην οδό Γρ. Λαμπράκη αρ. 16 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Παναγιώτη ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ-ΚΑΛΟΓΗΡΟ του Αθανασίου.

5. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «OBΕΛΙΣΤΗΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», με διακριτικό τίτλο «ΟΥΡΚΑ», στην οδό Γ. Γεννηματά αρ. 75 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Λόρις ΜΠΑΓΙΑΝΤΗ του Ηλία.

6. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ)» στον Α΄όροφο, στην οδό Αγγ. Μεταξά αρ. 8 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Μαρίας ΣΤΡΙΝΤΖΟΥ του Γεωργίου.

7. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ εντός του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Γλυφάδας», στη συμβολή των οδών Άλσους, Αγ. Νικολάου, Ζέρβα και Τατάκη του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ του Λάμπρου.

8. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΜΠΑΡ» στη συμβολή των οδών Δούσμανη 1-3 και Ποσειδώνος 81 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της Αγγελικής ΚΟΥΚΙΟΥ του Ανδρέα.

9. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» εντός του ξενοδοχείου “ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ» στη Λεωφ. Ποσειδώνος 33 (πρώην Λ. Βασ. Γεωργίου Β΄) του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “ΑΦΟΙ ΚΑΛΔΗ ΞΕΝ. ΤΟΥΡ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.”, νόμιμα εκπ/νη από την κ. Κων/να ΚΑΛΔΗ του Δημητρίου.

10. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2011, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ με ΕΠΙ/ΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» με διακριτικό τίτλο “XPLORER GLYFADA INTERNET CAFE» στην οδό Xωρικών 4 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΙΑΜΟΥ του Αντωνίου .

Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 2.12.2011 - Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας προς τα Μέλη Ποιότητας Ζωής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">