ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 3.12.2011 - Εκπρόσωπο Τύπου ΠΑΣΟΚ αναζητά ο Γιώργος (ίσως το απόλυτο της ξεφτίλας)

Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να τα έχει βάλει με τη συντηρητική Ευρώπη, αλλά σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει το κόμμα του, τα στελέχη του οποίου αγωνιούν για το μέλλον τους. Ειδικά όσο τον βλέπουν να συγκαλεί άτυπα υπουργικά και να τους λέει ότι ψάχνει εκπρόσωπο Τύπου για το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ραντεβού που θα έχει σύντομα με τον Γιώργο Παπανδρέου θα του επισημάνει την ανάγκη να ανοίξει τα χαρτιά του. Γιατί η σύγχυση δεν κάνει καλό σε κανέναν. Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν χθες και οι βουλευτές που τον υποστηρίζουν. «Ο Γιώργος θα πρέπει να μας πει τι θέλει, για να καθορίσουμε και εμείς τη στάση μας» λένε στις μεταξύ τους συνομιλίες.

Πολλά θα φανούν από την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου. Το κενό διαπιστώθηκε από τα στελέχη που είδαν τη ΝΔ να συνεχίζει την αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ να μην έχει πλέον τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, (σ.σ. ορίστηκε χωρίς να ερωτηθούν ο Παντελής Καψής) και την Ιπποκράτους να σιωπά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ρίξει αρκετά ονόματα στο τραπέζι, σε συνδυασμό με το πρόσωπο που θα αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του συνεδρίου.

Ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Λαλιώτη, αλλά μέχρι στιγμής ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πει κάτι σχετικό στους συνεργάτες του. Άλλωστε, θα πρόκειται για μία μεταβατικά εκ των πραγμάτων λύση, οπότε μπορεί οι κορυφαίοι να μη δείξουν ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, τις ερχόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο επίσης ο πρόεδρος του κόμματος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αίτημα των στελεχών να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Θα του ζητήσουν επίσης να συγκαλέσει το εθνικό συμβούλιο, ώστε οι όποιες αποφάσεις να επικυρωθούν από το ανώτατο κομματικό όργανο στην περίοδο μεταξύ δύο συνεδρίων.

Εάν πράγματι επιλεγεί ο Λαλιώτης θα έχουμε το απόλυτο της ξεφτίλας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 3.12.2011 - Εκπρόσωπο Τύπου ΠΑΣΟΚ αναζητά ο Γιώργος (ίσως το απόλυτο της ξεφτίλας) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">