ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παπουτσής στην Ντόρα Μπακογιάννη : Προτιμώ σπασμένο μάρμαρο, παρά σπασμένο κεφάλι

Απάντηση στην Ντόρα Μπακογιάννη που ζήτησε την παραίτησή του για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, έδωσε χθες στη Βουλή ο υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Ο Χρ. Παπουτσής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αθ. Μερεντίτη, είπε πως «προτιμώ σπασμένο μάρμαρο, παρά σπασμένο κεφάλι, είτε παιδιού δεκατριών χρόνων είτε αστυνομικού. Αυτή είναι η αντίληψή μου, η αντίληψη της παράταξής μας, η δημοκρατική μας συνείδηση». Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως «οι αστυνομικοί όντως σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού από τη μία πρέπει να εκτελούν τις εντολές της υπηρεσίας και από την άλλη να προασπίζουν τη δημόσια τάξη και τους εαυτούς τους».

Ο κ. Παπουτσής παρενέβη νωρίτερα και στη συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Α. Γεωργιάδη, για τη μετεγκατάσταση των πολιτικών υπηρεσιών του πρώην υπ. Ναυτιλίας από το κτίριο στην Ακτή Βασιλειάδη στον Πειραιά στο παλιό κτίριο του υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας. «Ολη η συζήτηση για τη μετεγκατάσταση του κτιρίου δεν αφορά προσωπικά βίτσια δικά μου ή του υφυπουργού Μ. Οθωνα. Είναι θέμα νόμων, τους οποίους υλοποιούμε αλλά και θέμα ασφάλειας» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παπουτσής στην Ντόρα Μπακογιάννη : Προτιμώ σπασμένο μάρμαρο, παρά σπασμένο κεφάλι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">