ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλο ένα «μεγάλο χτύπημα» οι αυξήσεις της ΔΕΗ


«Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη ελλείμματος κοινωνικής δικαιοσύνης και άνισης κατανομής των βαρών», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της Επιχείρησης.

Παράλληλα, τις χαρακτηρίζει «μεγάλο χτύπημα για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα ή για τα νοικοκυριά που δεν έχουν εισόδημα γιατί έχουν μόνο άνεργους» και προσθέτει ότι «είναι η 10η φορά που αυξάνεται τιμή του το ρεύματος. Η αύξηση έρχεται πάνω σε έναν ήδη υπερφουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ μαζί με τον οποίο πληρώνουμε φόρο για την ακίνητη περιουσία, το παλιό ΕΤΑΚ, τα τέλη στην ΕΡΤ και το γνωστό «χαράτσι» που είναι ένα είδος ενοικίου στο σπίτι που ιδιόκτητα κατέχει κάποιος».


Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν φτιάχτηκε απλώς για να πάρει την 6η δόση, αλλά παίρνει νέα μετρά και θα πάρει σκληρότατα μέτρα», των οποίων στόχος για άλλη μια φορά θα είναι τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Τέλος, επισημαίνει ότι «στην Ελλάδα η ΔΕΗ χρησιμοποιήθηκε ως ένα μεγάλο κομματικό μαγαζί του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, πάγωσαν οι επενδύσεις, ανέβηκαν τα κόστη και τον λογαριασμό τον στέλνουν στον πολίτη που πλέον δεν έχει, δεν αντέχει».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλο ένα «μεγάλο χτύπημα» οι αυξήσεις της ΔΕΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">