ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράδοση δωροεπιταγών από την ΑΒ Βασιλόπουλος στο Δήμο Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των δημοτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα παρέλαβε 100 δωροεπιταγές των 50 ευρώ από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για να διατεθούν σε άτομα και οικογένειες, οι οποίες διαπιστωμένα από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Τις επιταγές παρέδωσε ο διευθυντής του υποκαταστήματος Γλυφάδας κ. Αθαν. Θεοδωρακόπουλος στον αντιδήμαρχο Πόλης κ. Στάθη Γεωργούλα ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρακόπουλο και την ΑΒ Βασιλόπουλος για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια του Δήμου να προσφέρει υποστήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στιγμιότυπο από την παράδοση των δωροεπιταγών από τον κ. Αθαν. Θεοδωρακόπουλο διευθυντή του υποκαταστήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος (δεξιά) στον κ. Στάθη Γεωργούλα Αντιδήμαρχο Πόλης (αριστερά).



















Γνωρίζει ο κ. Γεωργούλας.

(Γίνετε αντιληπτό το διαχρονικό φαινόμενο επανάληψης των ιδίων πρακτικών, χωρίς ίχνος απόκλισης όσων αφορά τον ρόλο εκλεγμένων και επιλεγμένων εργαζομένων σε συγκεκριμένους τομείς, 
ανεξάρτητα απο
ιδεολογίες και χώρους στους οποίους ανήκουν.)

Βλέπε το βοήθεια στο σπίτι  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΤΡΙΝΑ) πρόγραμμα απο το οποίο ο Δήμος κάνει απορρόφηση κονδυλίων απο την περιφέρεια Αττικής, και τι συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο.... όταν ο πολίτης καλείται να πληρώνει μια εργαζόμενη, (άρα παρέχει την συνταξή στην εργαζόμενη)  και απο εκει και πέρα θα πρέπει να διαβιώνει και να πληρώνει το σύνολο των χαρατσιών κ.α ..και των λοιπών εξόδων καθημερινής διαβίωσης.

Με ποιό τρόπο όταν δεν υπάρχει ίχνος βοήθειας απο πλευράς Δήμου, και συμμετέχει σε ενα πρόγραμμα απορρόφησης κονδυλίων χωρίς να παρέχει καμία βοήθεια στον πολίτη - δημότη o οποίος κατέθεσε στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ το σύνολο των δικαιολογητικών;

Τέλος θα ζητήσω απο τον κ. Φώτη Μπενέτο ο οποίος μεσολάβησε ώστε να υπάρξει η χορηγία, (αν και γείτονας μου ποτέ δεν έκανε γνωστοποίηση σε εμάς) τα ονόματα των επιλεγμένων ώστε να διαπιστώσουμε εαν συνεχίζουν να υπάρχουν  "λαβές για δυσμενή σχόλια"  σε τέτοιου είδους διαδικασίες που έχουν σημειωθεί πολλά παρατράγουδα στο παρελθόν άρα και στο παρόν. (Αυτό είναι βέβαιο και θα υπάρξουν και οι αποδείξεις.) (Καλά κάνει η επιχείρηση ώστε να υπάρχει προβολή (ΡΕΚΛΑΜΑ) και σαφώς μια κίνηση κοινωνική, όμως δεν πρέπει να υπάρχουν διαχρονικά παρατράγουδα.)

Υ.Γ: Στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ 70 ΑΙΤΗΣΕΙΣ στην Γλυφάδα. Οι κ. εκλεγμένοι όλων των παρατάξεων ας ενημερωθούν για την εξέλιξη του προγράμματος.
(Επίσης γίνετε σαφές για ποιούς λόγους δεν υπήρξε ο συμπαραστάτης του Δημότη στην Γλυφάδα.)

Γλυφάδα, Παρασκευή 16/12/2011


Γιάννης Κουρδομένος



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράδοση δωροεπιταγών από την ΑΒ Βασιλόπουλος στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">