ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Βοηθήστε την μεσαία τάξη

O Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, προειδοποιεί για «σοβαρό πλήγμα στην οικονομία» αν το Κογκρέσο δεν καταφέρει να παρατείνει την φοροαπαλλαγή μισθωτών υπηρεσιών.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι έχει έρθει η ώρα για τους Ρεπουμπλικανούς να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την παράταση των φοροαπαλλαγών στην μεσαία τάξη. Ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές στα πλαίσια ομιλίας του σε γυμνάσιο στην πόλη του Σκράντον στην Πενσυλβανία, όπου επικρατεί η εργατική τάξη.

Ο κ. Ομπάμα δήλωσε ότι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί πρέπει να πληρώσουν «το ποσοστό που τους αναλογεί», ενώ η μεσαία τάξη δεν θα πρέπει να επιβαρυνθεί αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο. Πρόσθεσε επίσης ότι το Κογκρέσο έχει να επιλέξει μεταξύ της διατήρησης των φοροαπαλλαγών των εκατομμυριούχων και των δισεκατομμυριούχων, ή της μείωσης των φόρων της μεσαίας τάξης και εκείνων που αγωνίζονται να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Οι Ρεπουμπλικανοί αντιτίθενται στη αύξηση της φορολογίας των πλούσιων αμερικανών λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βλάψει την οικονομία.

Τέλος, γίνεται σαφές οτι στις Η.Π.Α είναι κάπηλοι του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ πολιτεύματος το οποίο υιοθέτησαν, αυτό που συμβαίνει και στην Χώρα μας στην γεννέτηρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

(Η ανικανότητα των Νεοελλήνων πολιτευτών θεωρείται δεδομένη βάση του αυταπόδεικτου δεδομένου σειρά απο Ελληνικές Δημιουργίες να υιοθετούνται χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος στον λαό και χώρα δημιουργίας.)

Σκύψτε περισσότερο,

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Βοηθήστε την μεσαία τάξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">