ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε το κόψιμο 13ο-14ο μισθού

Καψής: «Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε» για 13ο-14ο μισθό

Οι αρχηγοί των κομμάτων και ο Λουκάς Παπαδήμος έχουν συμφωνήσει ότι οι δύσκολες αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας  από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «το νόημα της χθεσινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ήταν αυτό ακριβώς: Ότι όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε τις δύσκολες αποφάσεις ... θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ιστορία. Θα υπάρξει συμφωνία και των τριών κομμάτων και της κυβέρνησης για το πώς θα προχωρήσουμε».

Σχολιάζοντας την αρνητική στάση Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη στην προοπτική περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ο κ.Καψής απέφυγε να αποκλείσει μία νομοθετική παρέμβαση. «Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε πάνω σε αυτό, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, με επίγνωση όλων των συνεπειών μας. Δεν είναι απλά ζητήματα. Αυτό συμφωνήθηκε: Ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν και από τα τρία κόμματα μαζί», σημείωσε.

Παραδέχθηκε επίσης εμμέσως ότι ο ίδιος ο κ.Παπαδήμος θα θέσει τις ελληνικές θέσεις για το συγκεκριμένο θέμα σε τρόικα και ΕΕ και αφού καταγράψει τις αντιδράσεις, θα συγκαλέσει νέο συμβούλιο αρχηγών, πριν ληφθεί η τελική απόφαση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποφασίσουμε το κόψιμο 13ο-14ο μισθού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">