ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραμένουν στις θέσεις τους οι 35 συμβασιούχοι του δήμου Μαρκοπούλου


ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΛΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΜΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Σημαντική επιτυχία του δημάρχου Μαρκοπούλου Σ. Μεθενίτη, θεωρείται η απόρριψη από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Η. Λιακόπουλο, ως απαράδεκτης της προσφυγής που είχε ασκήσει η δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» κατά της απόφασης του Δημάρχου για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου 35 υπαλλήλων στον Δήμο.

Ο Γενικός Γραμματέας έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς που προέβαλε η γνωστή δικηγορική εταιρεία των Αθηνών που εκπροσωπεί τον Δήμο Μαρκοπούλου (Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας και Συνεργάτες) και, ιδίως, του εταίρου της εταιρείας αυτής καθηγητή Ν. Χλέπα, κρίνοντας ότι η συγκεκριμένη προσφυγή προσβάλει κατά τρόπο απαράδεκτο τη σχετική απόφαση του δημάρχου Μαρκοπούλου, ενώ τα νομικά της επιχειρήματα αφορούν αποκλειστικώς την ανακοίνωση του Δήμου για την πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Κατόπιν της σημαντικής αυτής εξέλιξης οι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν φαίνεται να διατηρούν τις θέσεις τους. Αναμένεται πάντως με ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης, αφού είναι πιθανόν η «Δύναμη Ελπίδας» να κινηθεί με δικαστικά μέσα.

pixidanews.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραμένουν στις θέσεις τους οι 35 συμβασιούχοι του δήμου Μαρκοπούλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">