ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω κάνει δύο αισθητικές επεμβάσεις


Για την «επιθετική» στάση που κράτησε κατά κάποιο τρόπο απέναντι στους δημοσιογράφους όταν ασχολήθηκαν έντονα με την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στο στήθος αλλά και με την αλλαγή στην εμφάνισή της σε σχέση με τις σχολικές της φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Mou» η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ίσως ήταν λάθος ο χειρισμός μου. Με είχε ενοχλήσει λίγο το θέμα τότε και το γνωρίζετε κι εσείς. Και τα παιδιά που με ξέρουν εδώ, θα το γνωρίζουν ακόμα καλύτερα. Σέβομαι τον κάθε συνάδελφο που είναι έξω με το μικρόφωνο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσω σε κάποιον ή να τον προσβάλλω. Με είχε ενοχλήσει, γιατί είχα νιώσει σε μια απάντησή μου τότε, μια ειρωνική ερώτηση . (…) Νομίζω ότι το παράκαναν λίγο. Δεν είμαι η μοναδική Ελληνίδα που έχει αλλάξει από τα 16 της μέχρι σήμερα. (…) Το ένιωσα λίγο ανούσιο το όλο θέμα. Από κει και πέρα, ίσως να έδωσα κι εγώ δικαιώματα και να υπήρξε τέτοια έκθεση» είπε αρχικά η 26χρονη παρουσιάστρια.

«Θα μπορούσες να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ. Δεν σου είπαν κάτι κακό. Δεν σου είπαν ότι είσαι άσχημη!» της είπε τότε η Φαίη Σκορδά: «Δεν ενοχλήθηκα με αυτό. Ενοχλήθηκα επειδή γινόταν καθημερινά. Και άσχημη να με έλεγαν δεν θα με πείραζε. Σε κάποιους αρέσουμε και σε κάποιους όχι. (…) Ανακυκλώθηκε ξανά και ξανά. Γιατί να το λένε συνέχεια; Κάποια πράγματα μπορεί να είναι και “ταμπού”. Μπορεί εμένα ο μπαμπάς μου να μην ήξερε ότι έχω κάνει μια πλαστική. Γιατί να πρέπει να το ακούσει; Είμαι και 26 χρονών, τι να κάνω πια πάνω μου;» είπε και συνέχισε, μην κρύβοντας μάλιστα πως έχει κάνει δύο αισθητικές επεμβάσεις: «Στη μια, ήμουν 17 και το ήξεραν οι γονείς μου. Αλλά όταν είχα πάει να κάνω αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Και δεν ήθελα ο μπαμπάς μου να το μάθει μέσα από τα κανάλια. Θα μου πείτε “δεν το έβλεπε;”, αλλά εντάξει, δεν κυκλοφορώ και με το σουτιέν μεσα στο σπίτι!».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατερίνα Καινούργιου: Έχω κάνει δύο αισθητικές επεμβάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">