ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος στην κοινή Εκδήλωση των Ενοριών

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος, στην κοινή Εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων των Ενοριών Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης και Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

 Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο του νέου Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης (ο οποίος Ιερός Ναός, ετοιμάζεται να εορτάσει και  την πρώτη του Ιερά Πανήγυρη στις 1 και 2 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους), πραγματοποιήθηκε κοινή Εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων των Ενοριών, Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης και Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

Την εκδήλωση τίμησε με την ευλογία και την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας,  Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος, ο οποίος μαζί με τους Εφημερίους των ανωτέρω Ιερών Ναών π. Γεώργιο Αντζουλάτο,  π. Παναγιώτη Γκέζο τον Ιεροδιάκονο Ευάγγελο Σπανό και την παρουσία του π. Κωνσταντίνου Μαλτέζου Εφημερίου του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας,  έκοψε την βασιλόπιτα των Κατηχητικών Συνάξεων των δύο αυτών Ενοριών για το νέο έτος.  

Στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο από κόσμο, κυρίως παιδιά, μετά την κοπή της Βασιλόπιτας,  ακολούθησε πρόγραμμα, με ύμνους, ποιήματα και τραγούδια, από τους κατηχητοπαίδες των δύο Κατηχητικών Συνάξεων, κυρίως προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, υπό την διακριτική επίβλεψη, καθοδήγηση και συντονισμό των Κατηχητών και Κατηχητριών τους.

 Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, έκλεισε την Εκδήλωση ευχόμενος καλή χρονιά και πνευματική πρόοδο στα παιδιά μας, αποδίδοντας τελειώνοντας τον λόγο του, τα εύσημα για την συνεργασία και το καλό και ωφέλιμο αποτέλεσμα της Εκδηλώσεως στους Ιερείς, τους Κατηχητές και τα παιδιά!

π. Αντώνιος Χρήστου
Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος στην κοινή Εκδήλωση των Ενοριών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">