ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρόικα και τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα (Λαμόγια Νεοέλληνες - Η Μετεξέλιξη)

Καψής: Την επόμενη εβδομάδα έρχεται η τρόϊκα

Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικας, ενώ αύριο έρχονται τα τεχνικά κλιμάκια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Η τρόικα αναμένει, συμμετέχοντας στις διαβουλεύσεις, και την καταρχήν συμφωνία για τους όρους του PSI, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των χρημάτων που απαιτούνται για την υλοποίηση της ανταλλαγής των ομολόγων.

Βέβαιο είναι ότι στην παρούσα φάση η ελληνική κυβέρνηση αναμένει ότι θα δεχθεί ισχυρές πιέσεις, μεταξύ άλλων, για τη μείωση του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα, τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων ακόμη και με απολύσεις.

Επίσης η τρόικα θα ζητήσει να προχωρήσει έπειτα από πολύμηνες καθυστερήσεις το ουσιαστικό άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων του τρέχοντος έτους. Εξάλλου, από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών θα προσδιοριστούν τα πρόσθετα μέτρα για το 2012, ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου, και οι βασικές κατευθύνσεις για τις παρεμβάσεις, ύψους 7,7 δισ. ευρώ το 2013 και το 2014.

Λαμόγια Νεοέλληνες - Η Μετεξέλιξη

Αυτή είναι η δεδομένη μετεξέλιξη που διαμόρφωσαν ''μπουρτζόβλαχοι'' οι οποίοι επ'ουδενί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξουν νοοτροπία.

Αυτή είναι η δεδομένη μετεξέλιξη διαμορφούμενη απο Λαμόγια Νεοέλληνες οι οποίοι στήριξαν και ενδυνάμωσαν απόλυτα χειραγωγούμενοι απο πολυδιαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε, Απατεώνες και Κόμματα που ο ρόλος τους ήταν και είναι ξεκάθαρος. ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΞΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Γλυφάδα, Δευτέρα 16/01/2012

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Υπάρχουν τα αυταπόδεικτα. (Το κατάστημα ''ξεπουλάει'' Πάρτε και εσείς.) Όποιος προλάβει τον Κύριο είδε. (38 συναπτά έτη ''Δημοκρατία εκπτώσεων'')
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρόικα και τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα (Λαμόγια Νεοέλληνες - Η Μετεξέλιξη) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">