ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απειλεί τους φαρμακοποιούς ο Λοβέρδος

Απειλεί με «αντίμετρα» τους φαρμακοποιούς ο Λοβέρδος

«Στόχος αυτών των κινητοποιήσεων ήταν ο ΕΟΠΥΥ, δηλαδή να μη γίνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση η οποία ήδη εφαρμόζεται», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αν τα φαρμακεία Αθηνών Πειραιά και Πατρών συνεχίζουν να μη χορηγούν φάρμακα στους ασφαλισμένους.

«Στόχος αυτών των κινητοποιήσεων ήταν ο ΕΟΠΥΥ, δηλαδή να μη γίνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση η οποία ήδη εφαρμόζεται. Η δική μου προ εβδομάδος προειδοποίηση ήταν σαφής. Από δω και πέρα ο καθένας θα επανεξετάσει τη στάση του και σίγουρα από την επόμενη βδομάδα θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να είναι ο ασφαλισμένος εντάξει σε αυτά που χρειάζεται, στα θέματα της υγείας, σε αυτά που πολλές φορές έχουν και επείγουσα προτεραιότητα για τον ίδιο και για την οικογένειά του» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ Λοβέρδος τόνισε ακόμη ότι τα χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των προβλημάτων είναι σαφή και ότι έχουν τηρηθεί κατά γράμμα οι δεσμεύσεις απέναντι στους φαρμακοποιούς, οι οποίοι, όπως είπε, καταταλαιπωρούν τα εκατομμύρια ασφαλισμένων σε ταμεία τα οποία πληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απειλεί τους φαρμακοποιούς ο Λοβέρδος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">