ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη επιθέσεις αλητείας (Ρώτα τον Μητσοτάκη)

Αναρχοφασιστικές ομάδες καταγγέλλει η Ντόρα

«Στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων» αποδίδει την επίθεση από 20 «οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια» εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

«Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο» αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το

*Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων.

Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο» καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

*Για τις Κρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων με στόχο την φυσική εξόντωση του Πολίτη και με κατάχρηση εξουσιών υπήρχε και υπάρχει η αποδοχή σας, (και να τελούνται εν κρυπτώ χωρίς να υπάρχει δημοσιοποίηση απο το σύνολο των διαπλεκομένων Μ.Μ.Ε).

Σε επιθέσεις που γίνονται σε εσάς (σε πολιτευτές) υπάρχει άμεσα Δημοσιοποίηση απο όλους, και αυτόματα η όποια άποψη σας.

*Δικό σας δημιούργημα δεν είναι το συγκεκριμένο Ντόρα; (Δεν ονομάζεται Αλητεία και υπεράνω του χουλιγκανισμού;)

Ο Πρωτεργάτης των FM, ρώτα τον Μητσοτάκη.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη επιθέσεις αλητείας (Ρώτα τον Μητσοτάκη) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">