ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ισπανικός ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός ''παίρνει'' Εστέμπαν Γκρανέρο


Την είδηση μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero" σύμφωνα με τον οποίο ο Ζοζέ Μουρίνιο συζήτησε με τον παίκτη και τον έπεισε ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρώσει τη χρονιά σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει αγώνες στα πόδια του. Αν όμως το ρεπορτάζ αληθεύει, ο Ολυμπιακός έχει ισχυρό ανταγωνισμό καθώς για τον Γκρανέρο, ενδιαφέρονται ήδη Μάλαγα, Άρσεναλ, Μπέτις και Φιορεντίνα!
Ο Γκρανέρο είναι γέννημα θρέμμα της Ρεάλ καθώς φόρεσε τη φανέλα της μαδριλένικης ομάδας σε ηλικία μόλις 8 ετών, δείχνοντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, παίζοντας στα τμήματα υποδομής.

Ο "πειρατής" της Ρεάλ είναι αριστεροπόδαρος, παίζει επιθετικός μέσος και διακρίνεται για την καλή τεχνική κατάρτιση και την πάσα του. Έπαιξε στην Ρεάλ Γ και στην Ρεάλ Β, ενώ τη διετία 2007-09 πήγε δανεικός στη Χετάφε με την οποία αγωνίστηκε σε 69 ματς σκοράροντας 9 φορές.

Επέστρεψε στη Ρεάλ το 2009 φορώντας τη φανέλα της 31 φορές (3 γκολ), αλλά με την άφιξη του Μουρίνιο άρχισε να περιθωριοποιείται. Πέρσι είχε 19 ματς στο πρωτάθλημα (1 γκολ), 9 στο Κύπελλο (1 γκολ) και 4 στο Champions Legue. Φέτος έχει παίξει σε 3 ματς πρωταθλήματος 2 Κυπέλλου και άλλους 2 στο C.L.

Η Μπέτις είχε προσπαθήσει νωρίτερα να τον αποκτήσει αλλά τα οικονομικά της προβλήματα δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει την κίνηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ισπανικός ραδιοσταθμός μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός ''παίρνει'' Εστέμπαν Γκρανέρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">