ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιχάλης Καρχιμάκης:Η ΝΔ έδινε πλαστά στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Καρχιμάκης: Η λήψη νέων μέτρων θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα

Το αντίθετο από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα θα φέρει φέρει η πίεση για λήψη μέτρων πέραν των υποχρεώσεων που έχουμε ήδη αναλάβει, δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Παράλληλα, καταλόγισε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στην οικονομία τόσο στην τροίκα όσο και στη ΝΔ.

«Στο ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά μας, συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία για τα εθνικά συμφέροντα, η διαπραγμάτευση για το νέο δανειακό πρόγραμμα και για το κούρεμα του χρέους (PSI)», δήλωσε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος, παράλληλα, τόνισε ότι αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τον προβληματισμό του για την αδυναμία των εκπροσώπων της τρόικας να αντιληφθούν το πώς φτάσαμε έως εδώ και να αντιληφθούν και τις ευθύνες των εταίρων μας τους οποίους εκπροσωπούν.

«Γιατί δεν είναι δυνατόν να αγνοούν τις ευθύνες όλων εκείνων οι οποίοι κάλυπταν τα πλαστά στοιχεία που η ΝΔ έδινε στις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

Ούτε μπορούν επισκεπτόμενοι τα γραφεία της ΝΔ, να μην επισημαίνουν τις ευθύνες που έχουν για την κατάσταση της χώρας, αλλά και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν ως συνέπεια της πολιτικής τους που μας έφθασε ως εδώ.

»Και το κυριότερο, να μην συνυπολογίζουν τα μέχρι τώρα τα αποτελέσματα των θυσιών του Ελληνικού λαού και να τα εκθέτουν σε κίνδυνο», τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα: Είναι απόλυτα Υποκριτικές οι δηλώσεις Καρχιμάκη, αυτού του επαγγελματία - μέλος κόμματος και πολιτευτής - ο οποίος εχει κοντή μνήμη και ξέχασε φαίνεται τι έπραταν οι ίδιοι και το κόμμα του ειδικά την οκταετία Σημίτη 1996-2004.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιχάλης Καρχιμάκης:Η ΝΔ έδινε πλαστά στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">