ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παπούλιας: Έξοδος απ' την κρίση "αν βάλουμε όλοι πλάτη" (ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ;)


Την ευχή "να ορθοποδήσει φέτος" η Ελλάδα "ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κρίση για να δει και ο ελληνικός λαός ξανά χαμόγελο στα χείλη του", έκανε ο υπουργός των Εξωτερικών Σταύρος Δήμας εισερχόμενος στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

"Έτσι. Αν βάλουμε όλοι πλάτη, θα γίνει", απάντησε ο κ. Παπούλιας.

Με τον έμμεσο αυτό τρόπο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε την προτροπή που έκανε στο μήνυμά του για το 2012. "Εκείνο που έχει αξία είναι να δεσμευθούμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της κοινής μας μοίρας ότι θα κάνουμε το καλύτερο για τους πολλούς και θα το κάνουμε γρήγορα. Η κυβέρνηση, όλα τα κόμματα, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι συνδικαλιστές, ο πνευματικός κόσμος, η επιχειρηματική τάξη, οι κρατικοί λειτουργοί. Αυτής της αναγκαίας συναίνεσης θα είμαι εγώ προσωπικά ο εγγυητής", είχε δηλώσει ο κ. Παπούλιας.

*Όλοι εσεις της Πολιτικής βάλατε πλάτη;
*Όλοι εσεις οι επαγγελματίες πολιτικοί που εχετε φάει το καταπέτασμα βάλατε πλάτη;
*Οι Έλληνες (καμία σχέση με λαμόγια Νεοέλληνες) που δημιούργησαν την Δημοκρατία είχαν δομήσει αρμονικό πολιτειακό σύστημα όσων αφορά τους πολιτευόμενους και την θητεία τους.

Καμία σχέση με το παρόν επαγγελματιών δεκαετιών με υψηλές αποδοχές και λαμόγια που υποβαθμίζουν κάθε ουσιαστική έννοια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Γλυφάδα, Δευτέρα 2/1/2012

Γιάννης Κουρδομένος
 
Υ.Γ: Βάζουμε πλάτη όσων αφορά Πολιτικούς σημαίνει ουσιαστική συνδρομή ώστε να αλλάξει το Πολίτευμα της γεννέτηρας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να εναρμονιστεί με το πρωτεύον που δημιούργησαν οι Πρωτεργάτες ΕΛΛΗΝΕΣ. (Οτιδήποτε άλλο αποτελεί λαϊκισμό)

*Γνωρίζουν αρκετοί τα παραγώμενα της επαγγελματικής κομματοκρατίας της νεότερης ιστορίας αυτής της ΧΩΡΑΣ.  (ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παπούλιας: Έξοδος απ' την κρίση "αν βάλουμε όλοι πλάτη" (ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">