ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάρε την συμμετοχική Δημοκρατία στα χέρια σουΔεν είναι σίγουρος πως η Ελλάδα μπορεί να σωθεί, με δεδομένη τη σημερινή κατάστασή της, δήλωσε ο Μίχαελ Φουκς, κοινοβουλευτικό στέλεχος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ στο πρακτορείο Reuters και προειδοποίησε τους εταίρους του ευρώ να μην διοχετεύσουν άλλα χρήματα για τη στήριξη της χώρας.

Φουκς: Να μην δοθεί νέα βοήθεια στην Ελλάδα
"Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Ελλάδα, στη σημερινή κατάστασή της, μπορεί να σωθεί", δήλωσε σήμερα ο Μίχαελ Φουκς, υπαρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών.

Απαντώντας σε πληροφορίες ότι οι συνομιλίες με τους πιστωτές του ιδιωτικού τομέα αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ο Φουκς προειδοποίησε τους ευρωπαίους εταίρους να μην δώσουν περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα.

"Πρέπει κάπου να τραβήξουμε γραμμή ... αυτό δεν μπορεί να είναι ένα πηγάδι δίχως πάτο", δήλωσε.
Ο Φουκς, ειδικός στα οικονομικά στο κόμμα της Μέρκελ, είναι γνωστός στη Γερμανία για την απερίφραστη διατύπωση των απόψεών του στα θέματα που αφορούν την ευρωζώνη.

*Ρε καημένε Φουκς με τους πάτους που έχουνε οι λουμπίνες (μεγαλύτερους απο τα πηγάδια, χωνεύουν τα πάντα) δεν βρίσκεις άκρη. (Εαν πράγματι δεν υπάρχει τέλος σε κάτι υπαρκτό αποδεδειγμένα.... δεν υπάρχει στην Υποκρισία, την λαμογιά, και την ανεντιμότητα των Νεοελλήνων.... και ειδικά πολιτευομένων.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάρε την συμμετοχική Δημοκρατία στα χέρια σου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">