ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Carla Bruni: Έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας!

 

Η Carla Bruni ως παιδί ήταν εσωστρεφής. Στην εφηβεία της όμως αυτό πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε φιλοδοξία και μανία για πάρτι. Είχε πολλές ελευθερίες και λεφτά από το σπίτι της κι έτσι έβγαινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε club.Έκανε συχνά σχέσεις με φωτογράφους και τα εμφανισιακά της προσόντα για μία καριέρα στο μόντελινγκ. Το μοναδικό στοιχείο που είχε επάνω της και την χαλούσε, η μύτη της, μετατράηκε σε κομψή γαλλική έπειτα από πλαστική επέμβαση στην ηλικία των 17.Στα πρώτα της βήματα, η επιθυμία να κατακτήσει τον κόσμο ήταν έντονη και ευδιάκριτη. Από την ζωή της πέρασε σαν σίφουνας ο Mick Jagger. Η σχέση αυτή “χρησιμοποιήθηκε” με πολύ έξυπνο τρόπο από την Bruni, που γενικά ήταν σταθερή στις επιλογές της και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Από τότε μπήκε στη λίστα με τις celebrities ενώ ήδη η επιθυμία του να γίνει μοντέλα αντικαταστάθηκε με αυτήν του να γίνει τραγουδίστρια. Ο στόχος της δεν ήταν ποτέ τα λεφτά αλλά η δόξα! Και ύστερα ήρθε ο Nicola Sarcozy... Το πρώην διεθνές φωτομοντέλο και πλούσια κληρονόμος από την Ιταλία είναι η επίσημη αγαπημένη του Γάλλου προέδρου.Έγινε λοιπόν η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και αυτό την έφτασε όσο πιο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει! Και κυρίως όταν είσαι Πρώτη Κυρία, πιο ψηλά δεν γίνεται. Ωστόσο, η ίδια μετατρέπεται σε μία επικοινωνιακά ψυχρή και απόμακρη γυναίκα.

Το κορίτσι των πάρτι ή των αριστερών παθιασμένων συζητήσεων είχε αλλάξει κατά πολύ. Αλλαγές όμως έκανε και στην εξωτερική της εμφάνιση από την ανάγκη για τελειότητα. Παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται, φαίνεται πως οι πλαστικές επεμβάσεις ήταν αυτές που έκαναν το πρόσωπό της να δείχνει πιο σκληρό!Βέβαια, σήμερα η ζωή της έχει μπει σε διαφορετικούς ρυθμούς και η σύζυγος του Γάλλου προέδρου έγινε μία απλή γυναίκα αφήνοντας πίσω ακόμα και τα σχέδια για καριέρα στον κινηματογράφο.Φ.Τ.Π.Μ.Ζ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Carla Bruni: Έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">