ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

iPhone 5: Η πλάτη του θα είναι από αλουμίνιο και bezel από λάστιχο

iPhone 5: Τι αλλάζει στην όψη της συσκευής;

iPhone 5: Τι αλλάζει στην όψη της συσκευής;

Αν πούμε ότι το iPhone 5 δε μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, όπως και τους Apple φαν, θα πρέπει να τρέξουμε να κρυφτούμε γιατί θα πρόκειται για μεγάλο ψέμα, μιας κι η παραφιλολογία δίνει και παίρνει.

Ήδη έχουμε αναφερθεί στην ανάλυση της οθόνης, η οποία αναμένεται να απογειωθεί στη νέα συσκευή, καθώς επίσης, σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί ότι θα φέρει το iPhone 5, προκειμένου να κάνει τη διαφορά από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Μια καινούρια φήμη που ακούστηκε έντονα τελευταία, αφορά το πάχος της συσκευής, η οποία φέρεται να είναι πολύ λεπτότερη από τις προηγούμενες, χάρη στη νέα τεχνολογία αφής που θα διαθέτει, αλλά και τον τελείως διαφορετικό σχεδιασμό της.

Η πλάτη του θα είναι από αλουμίνιο, ενώ θα διαθέτει bezel από πλαστικό ή λάστιχο (το εξωτερικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του). Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με όσα ακούγονται, αναμένουμε να το πιάσουμε, επιτέλους, στα χέρια μας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012, πιο πιθανό μέσα στο φθινόπωρο.

Τότε θα τα μάθουμε όλα με σιγουριά, μην ξεχνάμε ότι από φέτος το περίμεναν οι φαν και τους εμφανίστηκε το iPhone 4S. Και μην ξεχνάμε το ολοκαίνουριο iPad 3 που έρχεται, επίσης, μέσα στο 2012.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: iPhone 5: Η πλάτη του θα είναι από αλουμίνιο και bezel από λάστιχο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">