ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καρατζαφέρης: Σκυταλοδρομία 4 Χ 100

Στη διαπραγμάτευση προτίμησε να αναφερθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και όχι σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις του
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ύστερα από τις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου περί πιθανής αποχώρησης από το κυβερνητικό σχήμα.
Στη διαπραγμάτευση προτίμησε να αναφερθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και όχι σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις του
Σήμερα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι, ο Γ. Καρατζαφέρης αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση του σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δηλώσεις του μετά τη μαραθώνια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή η αποχώρηση των στελεχών του κόμματός του από το κυβερνητικό σχήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα στηρίξει τα κυβερνητικά νομοσχέδια στη Βουλή.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι χθες κατά το τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης για τις επικουρικές συντάξεις, ο πρωθυπουργός δεν συνομίλησε με τον κ. Καρατζαφέρη, γεγονός που ερμηνεύθηκε και ως λήψη αποστάσεων από την πλευρά του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Σε συνομιλία που είχε χθες με τους δημοσιογράφους, ο κ. Καρατζαφέρης δεν άνοιξε τα «χαρτιά του» για τις επόμενες κινήσεις του, καθώς προτίμησε να αναφερθεί στη διαπραγμάτευση που προηγήθηκε και όχι στο... μέλλον.
«Ο,τι επιτεύχθηκε» -τόνισε- «ήταν δουλειά όλων μας. Αλλος υπερασπίστηκε το ένα, άλλος το άλλο. Αλλος πρότεινε το ''α'', άλλος το ''β''. Σαφώς υπήρξε μία υπεροχή στο αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης του νέου Μνημονίου σε σύγκριση με το παλιό.

Δεν ήταν αγώνας ταχύτητας μεταξύ μας, αλλά σκυταλοδρομία 4 Χ 100». «Το αποτέλεσμα έχει σημασία και όχι ποιος δρομέας έτρεξε πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος», προσέθεσε.

Σε ερώτηση για τη διαφοροποίησή του στο τέλος της όλης διαδικασίας, επανέφερε το θέμα του πολύ λίγου χρόνου που είχαν στη διάθεσή τους οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός, αλλά και στα αιτήματα που έχει ήδη καταθέσει για έλεγχο της δανειακής σύμβασης - μέτρων από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Τράπεζα της Ελλάδας.

«Διαφοροποιηθήκαμε στο τέλος της διαδικασίας, αφενός μεν για την εκβιαστική χρονική μέγγενη που μας επέβαλαν οι δανειστές μας, αφετέρου δε για την αδυναμία της κυβέρνησης να μας προσκομίσει ρητή διαβεβαίωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Νομικού Συμβουλίου του κράτους και της Τ.τ.Ε., τόσο για τη νομιμότητα του Μνημονίου όσο και για την αποτελεσματικότητά του», είπε χαρακτηριστικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καρατζαφέρης: Σκυταλοδρομία 4 Χ 100 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">