ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελλάδα κοντά στη χρεοκοπία!

"Σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα κρατούν χώρες της ευρωζώνης, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας".

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, μια ομάδα ευρωπαϊκών κρατών, κυρίως με αξιολόγηση ΑΑΑ διαμηνύουν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους και την πίστη τους προς την Αθήνα, παρά την έγκριση του νέου μνημονίου.

Πιο σκληρές φέρονται η Γερμανία, η Ολλανδία και η Φιλανδία, που πιέζουν ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει σε χρεοκοπία.
«Βρισκόμαστε κοντά στη χρεοκοπία», δηλώνει ευρωπαίος αξιωματούχος στην εφημερίδα»


Δε μου λες Α. Σαμαρά, κατά φαντασία πρωθυπουργέ της Ελλάδας (κούνια που σε κούναγε) μπορείς να μου πεις αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το μνημόνιο θα μας βγάλει από την κρίση;Μα είσαι τόσο ανόητος να πιστεύεις ότι το χρέος μας είναι βιώσιμο;Και αν δεν το πιστεύεις μπορείς να μας πεις γιατί υπέγραψες τη θανατική καταδίκη του Ελληνικού λαού; Χειρότερη πολιτική μοίρα σε περιμένει «ιδανικέ αυτόχειρα» απ’ αυτήν του μειοδότη συμμαθητή σου!


Και κάτι ακόμα Α. Σαμαρά, γνωρίζεις ασφαλώς της δηλώσεις Παπαδήμιου]. «Να υπογράψουν οι αρχηγοί (εσύ και ο δοσίλογος Παπανδρέου δηλαδή) το χαρτί που ζητάνε οι Γερμανοί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι «προαπαιτούμενες ενέργειες» για το νέο οικονομικό πρόγραμμα και αυτή είναι μία από αυτές» Σου υπενθυμίζω ότι την «δήλωση νομιμοφροσύνης» στο Μνημόνιο την είχες απορρίψει μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Θα κάνεις το ίδιο και τώρα;
Αλλά τι ρωτάω.


Άντε αγοράκι μου, να υπογράψεις το κωλόχαρτο. Εξάλλου ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελλάδα κοντά στη χρεοκοπία! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">