ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα Ιστοσελίδα της Δικηγορικής Εταιρείας Δημοσίου Δικαίου

Δικηγορική Εταιρείας

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Η Δικηγορική Εταιρεία μας προήλθε από τη συγχώνευση δυο σημαντικών Γραφείων με ενασχόληση σε αντικείμενα του Δημοσίου Δικαίου: Της Δικηγορικής Εταιρείας «ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» και του Δικηγορικού Γραφείου «ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Δημιουργήθηκε έτσι -από ήδη γνωστούς και καταξιωμένους στον χώρο επιστήμονες- μια από τις κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες στην Ελλάδα με υψηλού επιπέδου και ειδικευμένο στους τομείς ενασχόλησής της, ανθρώπινο δυναμικό.

Η Εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30-32 (όροφοι 3ος & 4ος), Κολωνάκι.

Στην εταιρεία συμμετέχουν έγκριτοι Καθηγητές Πανεπιστημίου με ειδίκευση σε επιμέρους τομείς του Δημοσίου Δικαίου και νομικοί επιστήμονες με σημαντική δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία και υψηλού επιπέδου σπουδές.

Αντικείμενα της Δικηγορικής Εταιρείας μας είναι υποθέσεις Δημοσίου Δικαίου, δηλαδή υποθέσεις που αφορούν τις σχέσεις των πολιτών με όργανα του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. Ιδιαίτερα, ειδικεύεται στους εξής τομείς: Διοικητικό Δίκαιο, Συνταγματικό Δίκαιο, Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δίκαιο Περιβάλλοντος, Δασικό Δίκαιο, Χωροταξικό Δίκαιο, Πολεοδομικό Δίκαιο.


Αγαπητοί φίλοι.

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Δικηγορικής Εταιρείας μας στη διεύθυνση: http://www.publiclaw-lawfirm.gr/. Η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί παράλληλα με την παλαιά (http://www.apapaconstantinou-lawfirm.gr/).

Στη νέα ιστοσελίδα αναρτώνται χρήσιμες πληροφορίες και παρέχεται η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας μας. Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς η επίσκεψή σας σε αυτήν.

Με τιμή

Ανδριανή Ζωμένου
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα Ιστοσελίδα της Δικηγορικής Εταιρείας Δημοσίου Δικαίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">