ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας:Απαιτούμε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων να καταψηφίσουν το μνημόνιο

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας της Τετάρτης,
9-2-2012, υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία από δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων το παρακάτω ψήφισμα:

«Απαιτούμε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων να καταψηφίσουν το μνημόνιο και τις πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης»,

Το ψήφισαν στην πλειοψηφία τους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, στη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας.

*Υποσημείωση: Tον Δημότη με εντοπιότητα τον πέταξαν κάποιοι ''έξω'', και ουδείς απο ανεύθυνους εκλεγμένους δεν αναλαμβάνει των ευθυνών του.

Εαν κάποιοι εκπροσωπώντας τους δημότες και με δημοκρατική διαδικασία παίρνουν κάποιες αποφάσεις όσων αφορά την μετεξέλιξη, παράλληλα θα έπρεπε να εχουν δώσει δείγμα γραφής σεβασμού στην Δημοκρατία, τους Δημότες, τον Πλουραλισμό, και την πολυφωνία.

Υποχρέωση δική μου είναι να δημοσιοποιώ. και η δική τους να σέβονται την Δημοκρατία και το σύνολο των δημοτών, ανεξάρτητα πεποιθήσεων και ιδεολογίας.
Πλήν δυο συνδιασμών της αριστεράς και του γραφείου Τύπου του Δήμου Γλυφάδας, οι υπόλοιπες παρατάξεις αν και εχουν κληθεί επανελλημένα για ενημέρωση μέσω των γραφείων Τύπου που έχουν, σκόπιμα μονομερώς (και αυτή η διαδικασία κρίνεται απο τους Δημότες) ενημερώνουν όσους θέλουν, υποβαθμίζοντας την Δημοκρατία.

Γλυφάδα Web, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Για όσο χρονικό διάστημα κάποιες παρατάξεις και εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο, υποβαθμίζουν την Δημοκρατία, την πολυφωνία, τον πλουραλισμό, και την ελευθεροτυπία, εγω προσωπικά δεν πρόκειται να βρεθώ εντός της αίθουσας με τέτοιου επιπέδου άτομα.

Οφείλεις να γνωρίζεις συμπολίτη και συμπολίτισσα στη Γλυφάδα ποιάς νοοτροπίας και πρακτικών είναι κάποιοι που επιθυμούν διακαώς να βρίσκονται σε θέσεις εκπροσώπησης, και υποτίθεται οτι μας εκπροσωπούν. όπως και την Πόλη μας.

Θέλουμε Χρήση της λαϊκής εντολής και οχι Κατάχρηση.
Θέλουμε ο εκλεγμένος να δίνει το παράδειγμα πρός μίμηση σεβασμού της Δημοκρατίας άσχετως τι πράττουν οι Δημότες.

Εαν ο κάθε ένας θέλει τσιφλίκια και μαγαζάκια που εξυπηρετούν τα ιδιοτελή του συμφέροντα, εχουμε το δεδομένο παρόν. (Οποίος καταψηφίσει θα τεθεί εκτός των δυο κομμάτων λένε οι αρχηγοί)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας:Απαιτούμε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων να καταψηφίσουν το μνημόνιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">