Ως ένα «άθλιο θέατρο σκιών των πολιτικών αρχηγών» χαρακτήρισε η κυρία Ντ. Μπακογιάννη τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τη διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση.Ως ένα «άθλιο θέατρο σκιών των πολιτικών αρχηγών» χαρακτήρισε η κυρία Ντ. Μπακογιάννη τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τη διαπραγμάτευση για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αφού κατηγόρησε τους κυβερνητικούς εταίρους ότι έχουν το μυαλό τους στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές των Ελλήνων», προσέθεσε: «Αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα είναι ότι συνομολογούν σε μια κάκιστη συμφωνία και ψάχνουν 300 εκατομμύρια ευρώ που τους λείπουν.
Εάν θέλουν 300 εκατομμύρια ευρώ, ας κάνουν δεκτή την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας να κόψουν 50% από μισθούς και συντάξεις βουλευτών, από το ονομαζόμενο πολιτικό σύστημα. Είναι πάρα πολύ εύκολο, είναι θέμα απλής απόφασης, για να μην κοροϊδεύουν πλέον τον λαό».
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου