ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Εθνικο Αθλητικο Κέντρο Ματθαίος Λιούγκας παραχωρήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας

Ματθαίος Λιούγκας

Με στόχο την πλήρη λειτουργία του και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες παραχωρήθηκε το Ε.Α.Κ. Γλυφάδας «ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» στο Δήμο Γλυφάδας καθώς έγινε δεκτή από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β' Αθήνας στο σχέδιο νόμου "Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ, των συνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις".

“Ως Δημοτική Αρχή νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μας να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΕΑΚ Γλυφάδας καταβάλλοντας τα απαιτούμενα κόστη λειτουργίας του προκειμένου να στηρίξουμε τους νέους της πόλης μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδείξουμε τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους”, δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης.
 

“Το θλιβερό φαινόμενο των εγκαταλελειμμένων και παραμελημένων αθλητικών εγκαταστάσεων πρέπει επιτέλους να εξαλειφθεί … Οι δημοτικές αρχές της Γλυφάδας έχουν ήδη εκδηλώσει και δημοσίως την προθυμία και ετοιμότητά τους να αναλάβουν την πλήρη επαναλειτουργία του ΕΑΚ, αναβαθμίζοντας, ταυτοχρόνως, με κάθε τρόπο, τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών”, τόνισε ο Γ. Χαραλαμπόπουλος. 

Την τροπολογία ψήφισαν τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ επίσης στήριξαν κατά την ομιλίατους οι βουλευτές Μ. Βαρβιτσιώτης βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γλυφάδας και Απόστολος Κακλαμάνης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας.

Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας Οι εγκαταστάσεις του πρώην «Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας - Ματθαίος Λιούγκας», το οποίο έχει καταργηθεί ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο δυνάμει της διάταξης του αρ. 57 του ν.4002/2011 (Α’ …) και συγχωνεύτηκε στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά,  καθώς  και ο περιβάλλων χώρος αυτού, συνολικής έκτασης 16810,19 τ.μ. όπως εμφαίνεται υπό στοιχεία Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ο,Π,Ρ,Α στο από μηνός Μαρτίου 2008 τοπογραφικό διάγραμμα, κλίμακας 1.500, του αγρονόμου Τοπογράφου μηχανικού Αντωνίου Τσαούση που δημοσιεύεται σε φωτοσμίκρυνση με τον παρόντα νόμο στην Εφημερίδα της κυβέρνησης, μεταβιβάζεται κατά κυριότητα στο Δήμο Γλυφάδας, τελώντας υπό τους όρους των παραγράφων 2 και 3 του άθρου 23 του παρόντος νόμου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Εθνικο Αθλητικο Κέντρο Ματθαίος Λιούγκας παραχωρήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">