ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Βουλή ο ''καυτός'' φάκελος με τις καταγγελίες Πεπόνη-Μουζακίτη

peponhs_mouzakiths_voulh_14-2-2012
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάσης Τσούρας έχει πλέον στα χέρια του τον φάκελο με...τα στοιχεία της έρευνας.

 Διενεργήθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φ. Μακρή - σχετικά με τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη περί παρεμβάσεων και παρεμπόδισης του έργου τους.

Σημειώνεται, ότι η Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση των μελών της, είχε εξουσιοδοτήσει τον κ. Τσούρα να ζητήσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης να σταλεί το σχετικό πόρισμα.
Μάλιστα, ανάλογο αίτημα είχε κατατεθεί προ ημερών και από τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λάμπρο Μίχο και Μαρία Κυριακοπούλου.

Στην έγγραφη απάντησή του προς τους δύο βουλευτές, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υπενθύμιζε ότι ο φάκελος μπορεί να φτάσει στη Βουλή είτε μετά από αίτημα της Επιτροπής Θεσμών, είτε αν υποβληθεί πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Επίσης, ο κ. Παπαϊωάννου μετά από σχετική ερώτηση που είχε υποβάλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, είχε δεσμευτεί ότι θα στείλει άμεσα τα στοιχεία στη Βουλή, μόλις τα παραλάβει το υπουργείο του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Βουλή ο ''καυτός'' φάκελος με τις καταγγελίες Πεπόνη-Μουζακίτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">