ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Playstation VITA έφτασε στην Ευρώπη! (Tρέξτε να το αγοράσετε)

Το Playstation VITA έφτασε στην Ευρώπη!

Από αύριο θα κυκλοφορεί και στην ευρωπαϊκή αγορά η νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Sony, το Playstation Vita. Μετά από μία επιτυχή πορεία στην Ιαπωνία όπου έκανε την εμφάνιση της τα Χριστούγεννα, με πωλήσεις περισσότερες από μισό εκατομμύριο συσκευές, σειρά έχει η Ευρώπη.

Η συσκευή, που θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη αφής OLED πέντε ιντσών (διαγωνίου 12,7 εκατοστών), θα ανταγωνιστεί κυρίως το Nintendo 3DS αλλά και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές - ταμπλέτες και τις λοιπές φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, που πλέον παρέχουν εφαρμογές βιντεοπαιγνιδιών στους χρήστες.

Το Playstation Vita θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, σύμφωνα με το BBC: Η μία θα διαθέτει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (με τιμή γύρω στα 275 ευρώ) και η άλλη θα διαθέτει πρόσθετη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G). Με την κυκλοφορία της συσκευής στην Ευρώπη, θα είναι αμέσως διαθέσιμοι για αγορά 30 διαφορετικοί τίτλοι παιχνιδιών.

Οι αναλυτές, όμως, περιμένουν να δουν σε ποιο βαθμό οι χρήστες έχουν πλέον αποκτήσει για τα καλά τη συνήθεια να παίζουν βιντεοπαιγνίδια σε άλλες φορητές συσκευές και αν μια εξειδικευμένη παιχνιδομηχανή θα προσελκύσει το ενδιαφέρον τους όπως και παλαιότερα. Ολοι συμφωνούν πάντως ότι η αγορά έχει γίνει πιο ανταγωνιστική.

Η Sony δήλωσε ότι οι πελάτες στους οποίους πρωτίστως στοχεύει για την πρώτη διετία κυκλοφορίας του νέου προϊόντος της, είναι οι χρήστες 18 έως 25 ετών που έχουν εμπειρία ως gamers και συνεπώς δεν αρκούνται να παίζουν βιντεοπαιχνίδια σε ένα smarphone. Στη συνέχεια, θα επιδιώξει να διευρύνει τη γκάμα του αγοραστικού κοινού, π.χ. με νεότερους καταναλωτές.

(Tρέξτε να το αγοράσετε) γιατί εαν δεν το πάρετε εσείς, θα το πάρουν οι άλλοι και θα πουλάνε ''μούρη'', οι παλιοφιγουρατζήδες, υπερκαταναλωτές, και σαβουροψώνηδες.

Είναι γνωστό, και σε πολλές περιπτώσεις  βλέπω πως λειτουργούν οι χειραγωγούμενοι υπερκαταναλωτές. Πολλές φορές διαπιστώνω οτι στερούνται βασικότερων ειδών, και δανείζονται (χρεώνονται) ώστε να πουλήσουν μόστρα. (Βλαμένες προσωπικότητες)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Playstation VITA έφτασε στην Ευρώπη! (Tρέξτε να το αγοράσετε) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">