ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο φόρος Ακινήτων

Ο φόρος κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών καταβάλλεται σε 12 ίσες διμηνιαίες δόσεις των 500 ευρώ, αν η βεβαίωση έγινε με βάση τη δήλωση του υπόχρεου ή την έκδοση οριστικής πράξης ή μετά από συμβ

Δυσβάστακτο είναι το φορολογικό βάρος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και θα γίνει ακόμα επαχθέστερο με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε πρακτικό οδηγό για τους επιβαλλόμενους φόρους, τα αφορολόγητα ποσά και τις ισχύουσες εκπτώσεις. Αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα θα αρχίσει η παραλαβή των σημειωμάτων του ΕΤΑΚ, για να ακολουθήσουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του ΦΑΠ.
Ο φόρος κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών καταβάλλεται σε 12 ίσες διμηνιαίες δόσεις των 500 ευρώ, αν η βεβαίωση έγινε με βάση τη δήλωση του υπόχρεου ή την έκδοση οριστικής πράξης ή μετά από συμβιβασμό και την καταβολή του 1/5 ή ύστερα από απόφαση δικαστηρίου ή από δικαστικό συμβιβασμό

«Φωτιά» είναι οι φόροι που βαρύνουν σήμερα τα ακίνητα, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να εκτιναχθούν στα ύψη με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των αγοραίων, που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, η οποία δεν αποκλείεται να συνοδευτεί με περικοπή των αφορολόγητων ποσών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο φόρος Ακινήτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">