ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελβετία: Η ισχύς της σύγκρουσης ήταν μεγάλη

Μια μέρα μετά, κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά 28 ψυχές.

Ελβετία  — Στα νοσοκομεία της Ελβετίας, όπου νοσηλεύονται τα 24 παιδιά που τραυματίστηκαν στο μοιραίο τροχαίο της Τρίτης, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά: πρέπει να απαντούν στις επίμονες ερωτήσεις των παιδιών για την τύχη των φίλων τους.

Ερωτήσεις επίμονες που όμως ακόμη δε μπορούν αν έχουν απάντηση. Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα με το Sky News, δε μπορεί να πει τίποτα στα παιδιά γιατί ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί όλοι οι σοροί που βρέθηκαν στο λεωφορείο-τάφο.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες που θα ρίξουν φως στα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας συνεχίζονται. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως ένα σύγχρονο πούλμαν, ξαφνικά, έφυγε δεξιά και έπεσε πάνω στον τοίχο, παρασέρνοντας στο θάνατο 22 παιδιά και έξι ενήλικες.

Οι ερευνητές, αναφέρει η Telegraph, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έτρεχε περισσότερο απ' όσο έπρεπε ο οδηγός του λεωφορείου και τώρα προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε.

Όλα τα παιδιά φαίνεται ότι φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, αλλά η ισχύς της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που αυτό μικρή σημασία είχε τελικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελβετία: Η ισχύς της σύγκρουσης ήταν μεγάλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">