ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός


Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Πλέον πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με ένα βαθμό διαφορά.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης με εύστοχο πέναλτι του Λίνο στο 52', ενώ ο Σαλπιγγίδης στο 84' έκανε το 0-2.
Σημειώνεται ότι ο Χαλκιάς απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νωρίτερα, με νίκη πέρασε ο Ολυμπιακός από το Γεντί Κουλέ καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Χολέμπας στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα εξαιρετικό σουτ, ενώ τα τέρματα διπλασίασε για τους «ερυθρόλευκους» ο Καζίμ στο 54', πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ επί ελληνικού εδάφους.

Με γκολ του Κυβελίδη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης η Δόξα Δράμας πήρε τη νίκη με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καυτανζόγλειο.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ ο Λεβαδειακός επικράτησε της Κέρκυρας με 4-3 στη Λειβαδιά και έκανε ένα ακόμη βήμα για τη σωτηρία του. Ο Πόποβιτς άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό στο 13', ενώ ο Βασιλείου στο 19' έκανε το 2-0. Ο Κόρμπος με αυτογκόλ στο 21' έδωσε ανάσα στην Κέρκυρα κάνοντας το 2-1 όμως στο 26' ο Σουμπίνιο έκανε το 3-1. Στην επανάληψη ο Κόρμπος πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του στο 49' και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Όμως για την Κέρκυρα μείωσε σε 4-2 στο 67' ο Ζιάμπαρης και 10 λεπτά αργότερα ο Γραμμόζης έκανε το 4-3, με εύστοχο πέναλτι, κάνοντας τους παίκτες του Λεβαδειακού να καρδιοχτυπήσουν.

Ο Αστέρας επικράτησε του Εργοτέλη στην Τρίπολη με 3-0 και ελπίζει για τα πλέι οφ. Δύο γκολ για τον Αστέρα πέτυχε ο Ναβάρο (34', 71') και ένα ο Ράγιος (57').
Σημαντική νίκη πήρε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0, μετά από κεφαλιά του Νίκου Λαζαρίδη στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης και πλέον βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Την ίδια ωρα, ο Παναιτωλικός πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 1-0, κάτι που δίνει στην ομάδα του Αγρινίου ελπίδα για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.
Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Άντι με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Ξάνθη στο 55' έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπέρτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μητρόπουλο.
 
Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου ο Ατρόμητος επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 2-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και έκανε ένα ακόμα βήμα για τα πλέι οφ. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 29ο λεπτό, ενώ στο 66' έκανε το 0-2. Για τον Πανιώνιο μείωσε σε 1-2 ο Ντιμπαλά στο 80ο λεπτό του αγώνα.
 
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2
Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1
Άρης-ΑΕΚ 1-0
Λεβαδειακός-Κέρκυρα 4-3
Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 3-0
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">