ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωτόπαπας: Λάθος χειρισμοί Νικολούδη όσων αφορά τον Κούβελο

Πρωτόπαπας: Λάθος χειρισμοί από τον κ. Νικολούδη

Για λάθος χειρισμούς από την πλευρά του προέδρου της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Π. Νικολούδη, στην υπόθεση «του ενός εκατομμυρίου» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Μιλώντας  ο  Πρωτόπαπας πρόσθεσε ότι ο κ. Ισίδωρος Κούβελος ορθώς ελέγχεται για ανακριβές πόθεν έσχες.

Σημειώνεται ότι σε πόρισμά τους οι ορκωτοί ελεγκτές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής χαρακτηρίζουν «ανακριβή» τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς δεν κατέγραψε ως όφειλε τη μεταβίβαση ποσού 1 εκατ. δολαρίων σε τράπεζα του Λονδίνου στις 4/3/2011. Από τον έλεγχο που διενήργησαν, όμως, δεν προκύπτει αδικαιολόγητη επαύξηση της περιουσίας του.

Το ανακριβές της δήλωσης παραδέχτηκε και ο ίδιος ο επιχειρηματίας στο γραπτό υπόμνημα που απέστειλε προς την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Εσχες. «Εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στη δήλωσή μου του 2011, καθότι η διακίνηση του ποσού έγινε από τη ρευστοποίηση μετοχών ΗΠΑ για τη συμμετοχή στην αγορά ποσοστού σε υπό ναυπήγηση πλοίο», αναφέρει στο γραπτό υπόμνημά του ο κ. Κούβελος.

(Να φροντίσετε να βρεθεί η Ντόρα στο κοινοβούλιο ώστε εσάς τους αηδιασμένους Νεοέλληνες που σας οδήγησαν σε αυτό το παρόν, να σας εκπροσωπήσουν επάξια οι δισεκατομμυριούχοι)

Εαν δεν είναι απο μια οικογένεια δισεκατομμυριούχων ο πολιτευτής, μπορεί να εκπροσωπήσει τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον υπάλληλο, τον εργάτη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία;

Εχει την δυνατότητα ενας εξ' αυτών να είναι καταλληλότερος εκπρόσωπος απο φραγκάτους πολιτευτές;

Απορώ με την λογική των ψηφοφόρων, τέτοιο επίπεδο νόησης έχουν;

Διαπιστώνεις την δυσαρέσκεια και αναρωτιέσαι: Eίναι οι ίδιοι άνθρωποι που διαμορφώνουν το μέλλον (με τέτοιες επιπόλαιες επιλογές, προϊόν χειραγώγησης) και στη συνέχεια υπάρχει ενόχληση;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωτόπαπας: Λάθος χειρισμοί Νικολούδη όσων αφορά τον Κούβελο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">