ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

New York Times/CBS News: O Ομπάμα έχασε εννιά μονάδες


Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγο πριν μπει στη μάχη για την επανεκλογή του στο Λευκό Οίκο.

Ηνωμένες Πολιτείες  — Η τιμή των καυσίμων που ανέβηκε, η ανεργία που δε μειώθηκε παρά τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν, έριξαν το ποσοστό δημοτικότητας του Αμερικανού προέδρου στο 41%.

Νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό των New York Times/CBS News έδειξε ότι ο Ομπάμα έχασε εννιά μονάδες από την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα, πριν από ένα μήνα, που του έδινε δημοτικότητα 50%.

Παρότι το 47% των ερωτηθέντων αποδοκιμάζει τις επιδόσεις του Αμερικανού προέδρου (έναντι ενός 41% που τις επιδοκιμάζει), ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίζεται να υπερτερεί σε σύγκριση και με τους δύο ισχυρότερους υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να τον αντιμετωπίσουν το Νοέμβριο, τον Μιτ Ρόμνεϊ (47% έναντι 44%) καθώς και τον υπερσυντηρητικό Ρικ Σαντόρουμ (48% έναντι 44%).

Ωστόσο τα ποσοστά αυτά δεν του εξασφαλίζουν μια βέβαιη νίκη, με δεδομένο ότι το περιθώριο σφάλματος της έρευνας ήταν ±3%, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι διαφορές είναι μικρότερες από ό,τι τον περασμένο μήνα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: New York Times/CBS News: O Ομπάμα έχασε εννιά μονάδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">