ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γέννησε μέσα σε Super Puma σε ύψος 2.000 ποδιών!

Στον... αέρα - κυριολεκτικά - γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της επείγουσας διακομιδής της μητέρας του με ελικόπτερο από τη Σίφνο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο "βιαστικός" νεαρός γεννήθηκε μέσα σε ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Μητέρα και γιος είναι καλά στην υγεία τους.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί τα ξημερώματα από την 112 πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, έπειτα από αίτημα του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει 33χρονη έγκυο από τη Σίφνο στην Αθήνα.

Στις 7:18 το πρωί, το ελικόπτερο μαζί με την 33χρονη γυναίκα, το γιατρό και τη μαία, απογειώθηκε από τη Σίφνο με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ωστόσο αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό και να κατευθυνθεί προς το πλησιέστερο νοσοκομείο που βρισκόταν στη Σύρο, καθώς η γυναίκα γέννησε 8 ναυτικά μίλια νότια του νησιού, σε ύψος 2.000 ποδιών.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στη Σύρο και η μητέρα με το νεογνό μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, ενώ η 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης καλωσόρισε το νέο επίτιμο μέλος της.

Νονός του παιδιού θα είναι - ποιός άλλος; - ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γέννησε μέσα σε Super Puma σε ύψος 2.000 ποδιών! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">