ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοσκόπηση για την Αττική : ΣΥΡΙΖΑ 28,9%, ΝΔ 12,5 , ΠΑΣΟΚ 7,9

Φωτογραφία για Δημοσκόπηση  για την  Αττική : ΣΥΡΙΖΑ 28,9%,  ΝΔ 12,5 , ΠΑΣΟΚ 7,9

Δημοσκόπηση ΣΟΚ  του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την  περιφέρεια Αττικής.

Στη νέα αυτή δημοσκόπηση τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου στην περιφέρεια Αττικής είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 28,9%,  
ΝΔ: 12,5%,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,6%
ΠΑΣΟΚ: 7,9%
ΚΚΕ: 6,2%
ΔΗΜΑΡ:  5,0%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,3%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ:3,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ:3,1%
ΛΑΟΣ:   2,7%
ΔΡΑΣΗ: 2,3%
ΔΗΣΥ:1,1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ:0,5%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ :0,4%
ΆΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 4,5%
ΔΞ/ΔΑ: 3,5%

Ταυτότητα έρευνας:

Ποσοτική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από    8-5-2011 εως-1 -5 2012, τυχαία δειγματοληψία σε 1114 άτομα, τυπικό σφάλμα +/- 2,94 και σε διάστημα εμπιστοσύνης 95%.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πραγματικά σε αυτή την χώρα εαν γνώριζαν το σύνολο των μεθοδεύσεων που γίνονται απο συγκεκριμένα κέντρα κατευθυνόμενης ενημέρωσης, και το σύνολο των συναλλαγών ''δημοσιογράφων'' με συγκεκριμένους πολιτικούς, είναι βέβαιο οτι ειδικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρναν ούτε 5% το κάθε κόμμα στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Είναι πολυ το χαρτί που εχουν λάβει τα υπερχρεωμένα κόμματα, πολλά τα προγράμματα χρηματοδότησης συγκεκριμένων, πολλά εκατομμύρια πρός την κλίκα διαφημιστών, καναλαρχών, εκδοτών, κ.α. όμως εχουμε ενα λαό ο οποίος δεν θέλει να δει κατάματα την πραγματικότητα.

Χαίρομε ειδικά την νεολαία που χειρίζεται υπολογιστές, και αυτούς τους νέους ανθρώπους που ενημερώνονται και γνωρίζουν τι παίζεται. (Καλώς η κακώς υπάνθρωποι, πουλημένοι, λαμόγια, και απατεώνες, διαμόρφωσαν μια κατάσταση καταστροφής κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη ο οποίος δεν ήθελε να μετέχει σε κόλπα υπονομεύσεων, και εξαπάτηση των υπολοίπων)

Σήμερα εχει δημιουργηθεί ενα ''τέρας'' το οποίο εχει κατακυριεύσει το σύνολο των εμπλεκομένων με την πολιτική, και όσο καλές και να είναι οι προθέσεις κάποιων θα κάνουν και αυτοί τα στραβά μάτια ώστε να αποκομίσουν και να κερδίσουν, όμως και αυτοί με την σειρά τους θα συνεχίσουν την συντήρηση των ιδίων φαινομένων που έχουν γίνει τα παγιωμένα τερατουργήματα.

Λυπάμε, όμως πολλοί νεοι θα διαπιστώσουν αμέσως μετά τις εκλογές και με τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυροποιημένο, ότι δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση, δεν θα υπάρξουν μεταρυθμίσεις για τον πολίτη, δεν θα υπάρξει κανένα ενδιαφέρων απο αυτούς που σήμερα ζητούν την στήριξη, ώστε να υπάρξει ρήξη και ανατροπή του σαθρού πολιτικού σκηνικού και της διαπλοκής σε ολα τα επίπεδα.

Διαπλεκόμενοι και πολυεκατομμυριούχοι (Αυτοί που σήμερα έχουν σειρά Μ.Μ.Ε χειραγώγησης και παράλληλα όλα τα άλλα) με την ελάχιστη κίνηση πολιτικών ώστε να υπάρξει το στοιχειώδες πλαίσιο ισονομίας και ισοπολιτείας εχουν ενα στρατό απο έμμισθους δικηγόρους και προσφεύγουν, η θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο για τα ανθρώπινα τους δικαιώματα.

Πρόσεχε, αυτοί που φρόντισαν να διαφθείρουν τους πολιτικούς και την κοινωνία, που έπαιξαν ενα σωρό βρώμικα παιχνίδια, που ακόμα και σήμερα κάνουν σειρά παραβιάσεων άρθρων του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, θα επικαλεστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, στην δεδομένη πολυδιαπλοκή τους.

Αναλογίσου τι έπρεπε να κάνει ο πρωτεργάτης ενός χώρου που υπήρχε μια δεκαετία πρίν απο όλους αυτούς, και μετά την υπαρξή τους και την πολυδιαπλοκή τους, δεν φτάνει που υπονομεύτηκε απο ανέντιμους πολιτικούς που ξεπούλησαν σε αυτούς και δεν χορήγησαν σε αυτόν,  αλλα έπρεπε να δεχθεί και σειρά διώξεων και κατασχέσεων ώστε να επιτύχουν και την ολοκληρωτική φυσική του εξόντωση;

Ποιο Κράτος, και ποιος Πολιτισμός;
Ποιός λαός, και ποιοι Πολίτες;
Ποιοι πολιτικοί, και ποιές ανατροπές;

Έπρεπε να υπάρχει  το ελάχιστο της απόδειξης.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ, θα υπάρξει έστω και ετεροχρονισμένα;

Εύχομε ολόψυχα να διαψευστώ, όμως γνωρίζω καλύτερα απο το σύνολο, τι σημαίνει δεκαετίες υπονομεύσεων ώστε να διαβιούν κομματόσκυλα κομμάτων, όπως και τις ''παράπλευρες απώλειες'' διότι για όλους αυτούς που κερδίζουν ξαφνικά πολλά και μη αναμενόμενα, πάντα σε πρώτη προτεραιότητα είναι αρχικά τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, στην συνέχεια τα ισχυροποιημένα μέλη του κόμματος που με την σειρά τους θα φροντίσουν για τα οικία τους πρόσωπα, και φίλους, οπότε ο πολίτης ψηφοφόρος και υποστηρικτής συνεχίζει να είναι ''αμελητέα ποσότητα'' εαν αναλογιστείς οτι πρέπει να φροντίσουν για ισχυροποιημένα κέντρα επηρροής.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Δημοσίευση εδω 12/5/2012, αναδημοσίευση 13/5/2012
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Απίστευτη λογοκρισία εκ μέρους του zougla.gr, όπου, "Εδώ γράφουν μόνο αναγνώστες δίχως τη... φροντίδα και την επιμέλεια δημοσιογράφων"!
    Μου έκαναν ban, στο IP adress επειδή αναδημοσίευσα την παραπάνω δημοσκόπηση ως σχόλιο σε υβριστικές αναρτήσεις, οι οποίες -παρεμπιπτόντως- παρέμειναν ως έχουν!!
    O tempora o mores...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Δημοσκόπηση για την Αττική : ΣΥΡΙΖΑ 28,9%, ΝΔ 12,5 , ΠΑΣΟΚ 7,9 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">