ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτος σε ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα


Πρώτος σε ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα με 7.879 συμπολίτες μας να βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα διαμορφώνοντας την μετεξέλιξη.

Το 18,39% του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενα σημαντικό ποσοστό έναντι του 15,08% για την Νέα Δημοκρατία και το 9,04% για το ΠΑΣΟΚ, και είναι σίγουρο οτι για αυτή την σημαντική πρωτιά έχουν συμβάλει και αρκετοί/ες απο τους ψηφοφόρους που ψήφιζαν σταθερά την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια οφείλω να ομολογήσω οτι η προδομένη νεολαία και αρκετοί νεοι και νέες ψηφοφόροι (ειδικά όσοι και όσες ψήφιζαν για πρώτη φορά) επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ διότι αξιολόγησαν το σύνολο όλων των στοιχείων και γνωρίζουν σήμερα την δεδομένη υποκρισία απο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και τις πολιτικές ανάξιων και ανεύθυνων πολιτευομένων.

Είναι δεδομένο οτι πλήν εμου σε αυτη την πόλη που ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος επι μήνες, και με διαφάνεια χωρίς διαδικασίες υποκρισίας δήλωσα την έμπρακτη στήριξη μου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, οι υπόλοιποι σε τοπικό επίπεδο για πολλοστή φορά κράτησαν μια ουδέτερη στάση, και σε κάποιες των περιπτώσεων εκ των υστέρων (μη πιστεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα) προσπαθούν να δείξουν μια τάση φιλοσύριζα. (Είναι βέβαιο οτι κρίνονται και αξιολογούνται όλοι)

Τέλος παίρνω το έναυσμα απο το κείμενο του Τάσου Ταστάνη που στο τελείωμα εχει ενα ποίημα του
Τ. Λειβαδίτη ως βασικό μήνυμα για τους άλλους λαούς, να του θυμίσω οτι αυτό που απορρέει απο την ποίηση είναι το κοινό χαρακτηριστικό σε πολλές περιπτώσεις πολιτών σήμερα, και σαφώς οχι απλά γενικά ως χαρακτηριστικό του συνόλου και της συνολικής εικόνας.

Όλοι μαζί βάλαμε την προσωπική μας σφραγίδα, και ο κάθε ένας... βάση των δικών του δυνατοτήτων.

Ελπίζω να είναι σαφές το μήνυμα, διότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φρόντισαν να εκτοπίσουν με κάθε δυνατό τρόπο και μεθόδους απόλυτα Αντισυνταγματικές, κάθε πραγματικό αριστερό και δημοκράτη, ξεπουλώντας το οτιδήποτε σε διαπλεκόμενα και χρηματοδότες.

Ακόμα και σήμερα η Αριστερά και οι αριστεροί απλά παρατηρητές σε μεθοδεύσεις φυσικής εξόντωσης του πολίτη ο οποίος ακολούθησε την σύνομη διαδικασία, ενω έμμισθοι δήθεν εκπρόσωποι και οι διορισμένοι τους τέλεσαν επανελλημένα σειρά διώξεων και κατασχέσεων του μοναδικού Ραδιοφωνικού σταθμού στη ΓΛΥΦΑΔΑ;

Πως θα πάρουμε τον κόσμο κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν γνωρίζετε οτι υπήρξε η σύπραξη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δια μέσω των διορισμένων τους που πλαισιώνουν ακόμα υπηρετώντας τους ιδίους με τα έμμισθα παπαγαλάκια τους;

Δεν πρέπει να κάνετε κάτι και εσείς με την σειρά σας ώστε να υπάρξει διαφοροποίηση και αναγέννηση;

Γνωρίζετε τι ζημία εχουν επιφέρει στον αριστερό πολίτη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Γνωρίζετε τι σημαίνει δεκαετίες διώξεων και κατασχέσεων, δικαστηρίων, συλλήψεων, κατηγοριών, και όλα αυτά γιατί ο πολίτης δεν ήταν κομματοσκυλό τους, και οπαδός των ρουσφετιών, η ξεπουλημένος;

Γνωρίζετε τι σημαίνει να είσαι ο πρωτεργάτης ενός χώρου σε μια χώρα, να εχεις βάλει το θεμέλιο λιθαράκι στον Πολιτισμό, και να βιώνεις τις πρακτικές ενος Απολίτιστου Κράτους, και την απραξία εκπροσώπησης των αμοιβομένων πολιτευομένων;

Γνωρίζετε τι σημαίνει πουλημένοι διορισμένοι και υπηρέτες της διαπλοκής, οι οποίοι δεν υπήρχαν σε θέσεις του δημοσίου όταν υπήρχε η λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 σε καθεστώς παρανομίας, και όταν δημιουργήθηκε το νομικό πλαίσιο και πλαισίωσαν, φρόντισαν να ξεπουλήσουν σε διαπλεκόμενους και χρηματοδότες τους με πολιτικές εντολές και να αφήσουν εκτός νομιμοποίησης τον Πρωτεργάτη ενός χώρου, και με γνωστή συνέχεια.

Γνωρίζετε τι σημαίνει ενα Κράτος ανεύθυνων οπαδών της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού, της διαπλοκής, και ξεπουλημένων σε μια ολιγαρχία συμφερόντων;

Γνωρίζετε η οχι;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, Πέμπτη 10 Μαϊου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

«…είμαστε εμείς που ζυμώνουμε
και δεν έχουμε ψωμί.

Εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο
και κρυώνουμε,

Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα
κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο…»

YΓ: Εμείς οι πολίτες κάναμε το βέλτιστο και το χρέος μας, τώρα είναι η σειρά σας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 Μόνο κατασχέσεις απο τους υπηρέτες της διαπλοκής και σήμερα έχουμε 2012 χωρίς λειτουργία.

Δεν φοβάμαι κανένα ............. σε αυτή τη Χώρα, είμαι περισσότερο έντιμος όλων, δεν μπορεί κανένας όμως να συγκρουστεί με τα θηρία που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Δεν φοβάμαι κανένα απο δαύτους, το θέμα είναι οτι το σύστημα τους υπηρετεί και σήμερα.
Ακόμα και σήμερα, πλαισιώνουν οι διορισμένοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και φροντίζουν την υπηρέτηση της διαπλοκής και των Ομίλων παρανομίας εκ του ασφαλούς.

Όλα αυτά τα γνωρίζετε, και θα κριθείτε και εσείς εαν είσαστε ταυτόσημοι πρακτικών με Νεοδημοκράτες και Πασόκους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρώτος σε ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">