ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε Σαμαρά και Βενιζέλο

Καθαρή νίκη, με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και συνεργασία με τις ευρύτερες αριστερές δυνάμεις για να συγκροτηθεί κυβέρνηση της Αριστεράς, είναι ο στόχος της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ξεκαθαρίζει ο Αλ. Τσίπρας.

(Το να σχηματιστεί κυβέρνηση Αριστεράς και να βολευτούν αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών κομμάτων επι του παρόντος - ότι έκαναν Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ στο παρελθόν - δεν είναι το ζητούμενο των πολιτών, είναι το ζητούμενο των πολιτευτών, οι οποίοι δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ενω δεν διαπιστώνουμε ούτε μια απόδειξη οτι εχουν τις δυνατότητες εκπροσώπησης του πολίτη.)

(Το να υπάρξει συνέχεια στην ίδια ακριβώς βάση όσων προυπήρξαν, και με όλους επικεντρωμένους στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, είναι εμπαιγμός και εξαπάτηση του συνόλου των πολιτών, διότι καλώς να είναι επικεντρωμένοι οι βουλευτές και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τι μέλλει γενέσθαι, όμως δεν μπορεί συνολικά όλα τα μέλη σε ολόκληρη την χώρα να ασχολούνται αποκλειστικά με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ)

(Σε αυτό το σημείο αυταπόδεικτα έγκειται η εξαπάτηση των πολιτών, όταν υπάρχει δεδομένα ενα σύνολο χιλιάδων μελών που δηλώνουν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (και θα αποκομίσουν ουσιαστικά οφέλη εαν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει Κυβερνητικό σχήμα) δραστηριοποιούνται στις τοπικές κοινωνίες, και αναμασούν τα περι ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, χωρίς καμία άλλου είδους δραστηριοποίηση όσων αφορά τα προβλήματα των πολιτών)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τους υπολοίπους στις τοπικές κοινωνίες  δεν σας θέλουμε αναμεταδότες όσων λένε τα κομματικά όργανα, κάποιος άλλος είναι ο ρόλος σας.

Μιλώντας στο Παρίσι, σε μια εκδήλωση με πρωτοφανή δημοσιότητα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι επιλογή της παράταξης είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ, η ακύρωση του Μνημονίου, καθώς και του δημοσιονομικού συμφώνου λιτότητας Μέρκελ - Σαρκοζί.

Κατηγόρησε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν για την Ελλάδα στην Ευρώπη και να αξιοποιήσουν τη δυναμική που δημιουργείται σήμερα διεθνώς, διότι και οι δυο τους έχουν εγγυηθεί προσωπικά την εφαρμογή του Μνημονίου.

(Σε αντίθεση με τον Τσίπρα εγω κατηγορώ το σύνολο των πολιτικών και κομμάτων για συγκάλυψη των παρανομιών και καταπάτηση του Συντάγματος απο διαπλεκόμενα απο μια ολιγαρχία που υποβαθμίζει την Δημοκρατία με σειρά Μ.Μ.Ε,  με τις ευλογίες όλων των γελοίων πολιτευτών (*όπως έλεγε και ο Λεωνίδας Κύρκος) των δυο μέτρων και σταθμών, και παράλληλα κάπηλων και υποκριτών)

*Όταν διαπίστωσα ποιοι θα κυβερνήσουν είπα: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;

Ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας μαζί με τον Μελανσόν και τον Λοράν, κάλεσε τον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ να υλοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του για να μη γίνει "Ολαντρέου". Οι Έλληνες "θα χωρίσουν από το Μνημόνιο, όχι από την Ευρώπη" σημείωσε ο Μελανσόν.

Η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα με το Μέτωπο της Αριστεράς στο Παρίσι.




* Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προδώσει την εντολή: αν κερδίσει τις εκλογές θα σχηματίσει κυβέρνηση της ευρείας Αριστεράς. Θα ακυρώσει ένα-ένα τα μνημονιακά μέτρα και θα επαναδιαπραγματευτεί το χρέος με τους δανειστές

* Στην Ελλάδα χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης, κατά της λιτότητας και της διεθνούς τραπεζοκρατίας

* Το σύμφωνο Μέρκελ - Σαρκοζί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. θα μπει εκ νέου στην κρίση της ελληνικής Βουλής και, αν χρειαστεί, στην κρίση του ελληνικού λαού
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε Σαμαρά και Βενιζέλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">