ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ρία Αντωνίου δεν χρειάζεται να βγάλει τα ρούχα της



Η 23χρονη Ελληνίδα καλλονή, σε ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα από την Ιταλία, φωτογραφίζεται και μιλάει στο ΟΚ για την καινούργια της ζωή στη γειτονική χώρα και τα επόμενα σχέδιά της.

Η Ρία Αντωνίου παραδέχεται ότι αυτό που της έχει λείψει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Ιταλία είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι βόλτες στο Σούνιο. Αποκάλυψε, επίσης, ότι στην Ελλάδα ήρθε για ελάχιστες μέρες και ότι θα επιστρέψει κανονικά όταν θα ξεκαθαρίσει το επαγγελματικό της μέλλον στην Ιταλία.



Η 23χρονη καλλονή παραμένει και εργάζεται στην Ιταλία γιατί της αρέσει η απλότητα, το lifestyle της Ρώμης αλλά και το φλερτ των Ιταλών. «Η αλήθεια είναι ότι στο φλερτ οι Ιταλοί είναι μαέστροι. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματική γυναίκα. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ καλά για τον εαυτό σου, χρησιμοποιώντας πολύ χιούμορ τους» σημειώνει.



Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν η ίδια δήλωσε: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν και ποτέ δεν με ενόχλησε η αισθητική τους απλά ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου που θέλω να το αφήσω πίσω» και επισημαίνει ότι αν της γινόταν ξανά πρόταση για τέτοιου είδους φωτογράφηση θα την απέρριπτε γιατί όπως λέει η ίδια «δεν έχω κανένα λόγο πια να βγάλω τα ρούχα μου για να βοηθήσω την καριέρα μου».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ρία Αντωνίου δεν χρειάζεται να βγάλει τα ρούχα της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">