ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξης Τσίπρας : Η ελπίδα είναι πιο ισχυρή από τον φόβο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012.


  Η 17η Ιουνίου θα είναι ημέρα ιστορικής νίκης για τον λαό. Το Μνημόνιο απεδείχθη ολέθριο για τη χώρα. Δύο χρόνια τώρα, έχει αποτύχει στους στόχους του και η επιμονή σε αυτή την πολιτική μάς οδηγεί σε βέβαιη χρεωκοπία και έξοδο από την Ευρωζώνη.

  Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην "Αυγή", ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, ξεδιπλώνει τα σχέδια της ανερχόμενης Αριστεράς ως λυτρωτικής λύσης για τον ελληνικό λαό.

  Υπογραμμίζει πως, στην προεκλογική εκστρατεία, το μόνο που έχει απομείνει για τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ είναι η στρατηγική του φόβου.

   Οι αναλύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωπαϊκής Αριστεράς για το Μνημόνιο, τις πολιτικές λιτότητας και τις συνέπειές τους, σε όλη την Ευρώπη, έχουν σήμερα δικαιωθεί απόλυτα.

  Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου είναι να είναι την επόμενη μέρα αυτοδύναμος ο ελληνικός λαός. Στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται η συγκρότηση ενός ευέλικτου κυβερνητικού σχήματος και η μείωση της σπατάλης στον κρατικό μηχανισμό. Αδιαπραγμάτευτες θέσεις είναι η απλή αναλογική και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

  Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με κοινές μετοχές, με δικαίωμα ψήφου στο Δημόσιο. Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης, που θα αντικαταστήσει το Μνημόνιο.

  Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας, διότι είναι ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο. Η κοινωνία, υπογραμμίζει ο επικεφαλής της ριζοσπαστικής Αριστεράς, περιμένει να κάνουμε ριζικές τομές σε ένα σύστημα που μετά από 40 χρόνια δικομματικής διακυβέρνησης βυθίστηκε στην αναξιοπιστία, την αντιπαραγωγικότητα και τη διαφθορά.

  ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αμέσως μετά τις εκλογές με αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έρθω αυτοπροσώπος να διαπιστώσω κατά πόσο υπάρχει έστω και απόκλιση απο τις πρακτικές των ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, που ενω ξεπούλησαν σε διαπλεκόμενα με παράβαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ακόμα και μετά την προτροπή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,οι απατεώνες κρυβόντουσαν επανελλημένα, και δια μέσω των διορισμένων τους διέτασαν ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. (Είναι γνωστά ολα και σε όλους)

  Καλά τα λόγια και οι υποσχέσεις, να διαπιστώσω και εφαρμογή όσων πλέον είναι γνωστά.

  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

  Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Αλέξης Τσίπρας : Η ελπίδα είναι πιο ισχυρή από τον φόβο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
  f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">