ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλειος Μουλακάκης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ,8 Οκτωβρίου 2012.


Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε ΔΣ Γλυφάδας,
 
Ύστερα από την παράνομη φερόμενη διαγραφή μου η οποία θα αποδειχτεί στα αρμόδια όργανα εν καιρώ, έχοντας ώριμη σκέψη και ήσυχη τη συνείδησή μου, με την παρούσα δήλωση σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα, ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη της «πλειοψηφίας» (ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ), με την οποία εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας.
 
Από σήμερα και στο εξής δεν ανήκω πια στη Δημοτική παράταξη στην οποία έθεσα τον εαυτό μου και αγωνίστηκα για τη νίκη του συνδυασμού με όλες μου τις δυνάμεις και με ό,τι αυτό συνεπάγεται, γιατί πίστεψα στις αξίες και στα οράματα, τα οποία αυτή ευαγγελιζόταν. Δυστυχώς οι ελπίδες και οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν από το Δήμαρχο κ.Κώστα Κόκκορη.
 
Όμως με πικρία αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση. Ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν βρήκα την απαιτούμενη ανταπόκριση και δημόσια στήριξη από συναδέλφους μου της συμπολίτευσης, σε θέματα διαφάνειας και λειτουργίας της παράταξης που έθεσα κατ’ επανάληψη και ήταν αυταπόδεικτα ορθά. Ας κριθούμε όλοι από τους συμπολίτες μας.
 
Μπορώ να αναφέρω λεπτομερώς και άλλους λόγους που συνεπικούρησαν και με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση. Απλά σας επισυνάπτω τη δήλωσή μου αμέσως μετά τη φερόμενη διαγραφή μου, η οποία τα λέει όλα.
 
Προτίμησα τη λύση της ανεξαρτητοποίησης, γιατί πιστεύω ότι απέναντι στην αυταρχικότητα του Δημάρχου θα έχω τη δυνατότητα με πλήρη ελευθερία σκέψης και αδέσμευτη δράση, να υπηρετώ το Δήμο όπως εγώ το φαντάζομαι και όπως εγώ το επιθυμώ.
 
Η πολιτική και κοινωνική μου παιδεία, η επαγγελματική μου πορεία και η ευθιξία, μου επέβαλλαν να ανεξαρτητοποιηθώ.
 
Με την απόφασή μου αυτή, πιστεύω ότι θα έχω μεγαλύτερη δυνατότητα να εκτελώ το καθήκον μου σύμφωνα με τη συνείδησή μου, τόσο απέναντι στον τόπο μας, όσο και στους συνδημότες μου, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους καθώς με εξέλεξαν στο τιμητικό αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και στους οποίους οφείλω να λογοδοτώ με τις πράξεις μου.
 
Παραμένω στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, ως ύστατη πράξη αντίστασης, στην ακολουθούμενη από το Δήμαρχο μη χρηστή διοίκηση με αδιαφάνεια,σπατάλες,εκβιασμούς και εκφοβισμούς που έρχονται σε αντίθεση με το χαρακτήρα μου και την αξιοπρέπειά μου.
 
Η δήλωσή μου αυτή γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ.4 του Ν. 3852/2010 και παρακαλώ να αναγνωσθεί στο ΔΣ του Δήμου.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλειος Μουλακάκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">