ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bernd Riexinger: «Από τα λεφτά της σωτηρίας οι άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ»

ΤΕΤΑΡΤΗ,28 Νοεμβρίου 2012.

Ο Πρόεδρος του κόμματος της Αριστεράς της Γερμανίας (DIE LINKE), Bernd Riexinger, προειδοποίησε ότι η Ελλάδα απειλείται με ανθρωπιστική καταστροφή.


«Από τα λεφτά της σωτηρίας οι άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ. Όλα εισρέουν στα ταμεία διεφθαρμένων τραπεζών. Ακόμα και σε νοσοκομεία για παιδιά λείπουν τα πάντα», δήλωσε ο Riexinger στην ιστοσελίδα της “Mitteldeutsche Zeitung”.
«Τώρα πρέπει να οργανώσουμε την αλληλεγγύη από τα κάτω», προσέθεσε, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι «σε πολλούς ανθρώπους ματώνει η καρδιά, όταν βλέπουν ότι η πείνα και η κοινωνική κατάσταση ανάγκης επιστρέφει στην Ευρώπη».
Το κόμμα της Αριστεράς ζητάει την συγκέντρωση δωρεών στα πλαίσια προγράμματος αλληλεγγύης, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την σχετική έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ.
*Y.Γ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ο κ. Riexinger παρέλειψε τα αυτονόητα τα οποία καλό και χρήσιμο είναι να τονίζονται. Οι πολίτες στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ενα σέντ απο τα δις, όμως χιλιάδες μέλη συγκεκριμένων κομμάτων δεν ενοχλούνται καθόλου διότι έχουν δημιουργήσει την παγίωση της αναξιοκρατίας... η οποία είναι ακόμα και σήμερα ακλόνητη. (Ακόμα και σήμερα υπάρχουν αμετανόητοι εγκληματίες στην πλαισίωση του δημοσίου ιστού με καθολικά φασίζουσα νοοτροπία)
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bernd Riexinger: «Από τα λεφτά της σωτηρίας οι άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε ένα σεντ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">