ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρνείται η Γλυφάδα να αποστείλει στοιχεία δημοτικών υπαλλήλων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,22 Νοεμβρίου 2012.

Με ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας αποφάσισε στις 14 Νοεμβρίου να εκδώσει ψήφισμα εναντίωσης στα νέα μέτρα του μεσοπρόθεσμου και να διαβεβαιώσει πως δεν πρόκειται να αποστείλει στοιχεία δημοτικών υπαλλήλων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.  

Το ψήφισμα:
«1. Εκφράζει την αντίθεσή του στην υλοποίηση του Ν. 4093/2012 (Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 – Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013- 2016) που προβλέπει την κατάργηση οργανικών θέσεων και τη διαθεσιμότητα του προσωπικού.
2. Εγκρίνει τη μη αποστολή στοιχείων για τις καταργούμενες οργανικές θέσεις και αντιγράφων των ατομικών διοικητικών πράξεων σε διαθεσιμότητα των υπαλλήλων που απασχολούνται σε αυτές τις θέσεις.
3. Εγκρίνει  την ανάληψη της ευθύνης για τη μη αποστολή των παραπάνω στοιχείων καθώς και την κάλυψη της τυχόν ευθύνης των υπηρεσιακών παραγόντων.
4. Ζητά η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορεί να εξακολουθήσει αυτάρκης και ικανή να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής». 
Συγκεκριμένα η ''Αριστερή  Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας'' και ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης τοποθετήθηκαν επι του συγκεκριμένου ζητήματος, και η θέση του ήταν σύμφωνα με την θέση των εργαζομένων κατά των απολύσεων.
Ολόκληρη η ομιλία του δημοτικού συμβούλου της ''Αριστερής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας'' στο ΒΙΝΤΕΟ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρνείται η Γλυφάδα να αποστείλει στοιχεία δημοτικών υπαλλήλων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">