ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μουσική παράσταση τμήματος Orff: Χριστούγεννα δίχως χιόνι

ΤΕΤΑΡΤΗ,28 Νοεμβρίου 2012.

Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Γλυφάδας στη Χριστουγεννιάτικη παράσταση "Χριστούγεννα  δίχως χιόνι" 

Tην Χριστουγεννιάτικη παράσταση παρουσιάζει το τμήμα Μουσικής Αγωγής  C.Orff την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 6.30 μ.μ. στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", Γ.Γεννηματά και Αν. Ρωμυλίας 123.

Η συγκεκριμένη παράσταση τελείται στα πλαίσια της ευρύτερης τοπικής παράστασης στη Γλυφάδα, όπου πλειάδα κομματικών μελών εξαργύρωσαν την συμμετοχή τους, ενω στις περισσότερες περιπτώσεις κανείς απο τους συμπολίτες μας δεν γνώριζε την απειροελάχιστη δημόσια συμμετοχή και προσφορά τους.

Χριστούγεννα δίχως χιόνι τιτλοφοτείται η παράσταση... με την συνδρομή του ΚΑΠΑ Δήμου Γλυφάδας. 

Άλλη μια παράσταση στα πλαίσια του ''τοπικού πολιτισμού'' που σχεδίασαν οι τωρινοί εκλεγμένοι πολιτευτές και οι διορισμένοι τους, οι οποίοι φρόντισαν και φροντίζουν να δίνουν απτά δείγματα γραφής του πολιτισμού που τους διέπει, άλλοτε εξαφανίζοντας αιτήσεις, και άλλοτε αναιρώντας αυτό που οι ίδιοι ζήτησαν κάνοντας σαφές ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν. (ΒΛΕΠΕ Κώστας Κόκκορης)


*Είναι μια πολιτική στάση που χαρακτηρίζει συγκεκριμένα άτομα, και κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος ας κρίνει αυτή την τακτική ορισμένων εμππλεκομένων με τα κοινά στη πόλη μας, οι οποίοι σκόπιμα και με δόλο δημιούργησαν συγκεκριμένες συνθήκες και συνεχίζουν την ίδια τακτική ακόμα και σήμερα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Είναι γνωστό τι ίσχυει δεκαετίες στη τοπική κοινωνία,  με ανεύθυνους λωποδύτες που θέλουν υπεύθυνες θέσεις, οι οποίοι δεν έχουν ούτε  ευθιξία, ούτε ίχνος εντιμότητας.
(Κάποιοι παλιοχαρακτήρες που παρουσιάζονται με προσωπεία ηθικής, κατάφεραν αποκλειστικά για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα απο δημόσιες θέσεις, να διαλύσουν κάθε δομή του τοπικού πολιτισμού, ώστε να έχουν όφέλεια διαπλεκόμενα και κόμματα, και προφανώς θεωρούν οτι οι καλοπροαίρετοι συμπολίτες μας που εχουν βιώσει τα επακόλουθα αυτών των πρακτικών τους κρίνουν θετικά) 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μουσική παράσταση τμήματος Orff: Χριστούγεννα δίχως χιόνι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">