ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προσφορά εργασίας από τον ΟΑΣΠΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 5 Δεκεμβρίου  2012.



Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, έστειλε το ακόλουθω ενημερωτικό κείμενο, το οποίο σίγουρα ενδιαφέρει κάποιες και κάποιους απο εσάς που επικοινωνήσατε με τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, είτε για ειδίκευση, είτε για καθημερινή δραστηριότητα.
Μπορείτε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία.

Λόγω του οτι βρισκόμαστε σε ενα δήμο με κάποιους αμετανόητους, οι οποίοι είναι οπαδοί όσων οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν, και ο κομπλεξισμός όπως και οι παρανομίες έναντι των δημοτών σε οτι εχει θεσμοθετηθεί είναι γνωστά φαινόμενα σε όλους εμάς, εχουμε πολυ δρόμο ακόμα μπροστά μας μέχρι ο δήμος να απεμπλακεί απο λάθος νοοτροπίες και να γίνει δήμος πραγματικά των δημοτών και οχι καταχραστών των θεσμών, οπότε ακολουθήστε κάτι άλλο.

Προσφορά εργασίας από τον ΟΑΣΠΕ.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε)λόγω αυξημένων δραστηριοτήτων και ραγδαίας ανάπτυξης του acadimies.gr,
ζητεί για συνεργασία νεαρά άτομα από όλη την Ελλάδα, άμεσα διαθέσιμα τα οποία θα ενταχθούν στα τμήματα: Διοίκηση/ Διαφήμιση/Δημόσιες Σχέσεις / Μάρκετινγκ / Customer Service.

Προφίλ υποψηφίων: Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα, διαπραγματευτική και επικοινωνιακή ικανότητα, αυτοπεποίθηση και χαρακτηριστικά ηγεσίας.
Η ευγένεια και η ευχέρεια λόγου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις καθώς και η άριστη γνώση Η/Υ

Αποστολή βιογραφικού σημείωματος στο email: info@acadimies.gr /
Υπόψη: Δώρα Ιωακειμίδου. Τηλ. 6977 856866 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προσφορά εργασίας από τον ΟΑΣΠΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">