ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νταβαντζήδες και πόρνες του δημόσιου βίου στην Ελλάδα

ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 Δεκεμβρίου 2012.


Θέλει προσοχή, μεγάλη προσοχή..όταν κάνεις αναδρομή πίσω στον χρόνο ώστε να μη κάνεις τραγικά λάθη, και να θυμάσαι με ακρίβεια τι εχει υπάρξει και το πώς.(Συγκεκριμένα ο πρώτος που αποκάλεσε τους διαπλεκόμενους νταβαντζήδες, και τους πολιτικούς μας πόρνες, ήταν ο υποφαινόμενος απο τα fm και τον ΓΛΥΦΑΔΑ που κατέσχεσαν επανελλημένα ώστε να καρπώνονται διαπλεκόμενοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, και αρκετά τσιράκια τους δηλ. ξεπουλημένοι)

Διάβασε στη συνέχεια τι έγραψε κάποιος ώς σημερινή άποψη, και θυμίσου ποιός εχει προηγηθεί και δεν χρειάζεται σήμερα να επαναλαμβάνει τα ίδια... διότι θα είναι σαν να απευθύνεσαι σε ζώα.

Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες ολιγάρχες (εργολάβοι, προμηθευτές του Δημοσίου, κρατικοδίαιτοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και τα ΜΜΕ που ήλεγχαν) έκαναν μεγάλη ζημιά στον τόπο και οι ευθύνες τους, μαζί με τους τραπεζίτες, είναι μεγάλες για τη σημερινή οικονομική κατάσταση. (Βέβαια παράλληλα με τους πολυεργολάβους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ δεν πρέπει να ξεχνάς και την ζημιά που έκαναν κάποιοι πολιτικοί που ίδρυσαν κόμματα ώστε να βάλουν στο χέρι χρήμα του συνόλου χωρίς καμία προσφορά στον τόπο και τους πολίτες. Το αντίθετο) ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...& ΛΑΟΣ.

Η διαπλοκή τους με το ελληνικό πολιτικό προσωπικό είναι η κύρια αιτία της σημερινής οικονομικής κρίσης.

Είναι επίσης αλήθεια, ότι εσχάτως Ευρωπαίοι και Αμερικανοί άρχισαν συντονισμένα πόλεμο στους Έλληνες ολιγάρχες, προφανώς για να πάρουν τα «φιλέτα» οι δικοί τους «νταβατζήδες».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, κ. Σόιμπλε αιφνιδίως από εχθρός της Ελλάδας έγινε φιλέλληνας. Πρόσφατα δήλωσε ότι «Απέτυχε η ελίτ στην Ελλάδα» και χαρακτήρισε την περίοδο που διανύουμε μετασοβιετική. Ενάντίον των Ελλήνων ολιγαρχών μίλησε και η Kαγκελάριος Μέρκελ.

Ταυτόχρονα στέλνουν επιτρόπους στις τράπεζες με απεριόριστες εξουσίες, προκειμένου να αποκοπεί η διαπλεκόμενη σχέση μεταξύ τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων (διαπλεκόμενους) και ισχυρών εκδοτικών και τηλεοπτικών συγκροτημάτων.

Μέσω της τρόικα παρεμβαίνουν αθέατα στις αποκρατικοποιήσεις για να περιορίσουν ή και να εξαφανίσουν τους Έλληνες ολιγάρχες από τον χορό του πλιάτσικου και τα «φιλέτα» του Ελληνικού Δημοσίου να περάσουν στους ξένους «νταβατζήδες».

Παράλληλα άρχισε ο πόλεμος κατά των ελλήνων ολιγαρχών και από ΜΜΕ του εξωτερικού. Η ΝΥ Times έγραψαν εναντίον των Ελλήνων ολιγαρχών και «κάρφωσαν» δύο συγγενείς ισχυρών πολιτικών – τον κ. Νίκο Παπανδρέου και τον πεθερό του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Μπακατσέλο - ότι μετείχαν σε τράπεζα του κ. Λαυρεντιάδη.

Επιθέσεις στους Έλληνες ολιγάρχες έχει ξεκινήσει και το πρακτορείο Reuters με μεγάλη έρευνα για τις σχέσεις μεγάλων ομίλων με τράπεζες, ΜΜΕ και εργολάβους.

Καμία απολύτως αντίρρηση, οι Έλληνες ολιγάρχες που έκλεψαν, που υπερτιμολόγησαν, που πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους διαπλεκόμενοι με πολιτικούς, που φοροδιαφεύγουν να πάνε φυλακή και να κατασχεθεί η περιουσία τους. Όχι όμως, να αντικαταστήσουμε τους δικούς μας κλέφτες με Ευρωπαίους και Αμερικανούς λωποδύτες. 

Η περιουσία των Ελλήνων, πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να αποκτήσουμε και το ανάλογο πολιτικό προσωπικό.

Γιατί; Διότι οι «νταβατζήδες» συνεργάζονται πάντοτε με πόρνες. (Συγκεκριμένα εαν ο γράφων κοιτάξει πως λειτουργούν αρκετοί έμμισθοι του Καρατζαφέρη θα διαπιστώσει οτι είναι εξαγορασμένες πόρνες)

Υστερόγραφο: Kάποιοι κομπλεξικοί σύν όλων των άλλων ποτέ δεν έδωσαν μια εξήγηση πως ως μεταφερόμενοι αθίγγανοι μετά απο μια δεκαετία και περισσότερο απο τους 102, 7 MHZ που λειτουργούσαν βρέθηκαν στους 90,6 MHZ με πολιτικές πλάτες... ώστε να βγάλουν οι ξεπουλημένες έμμισθες πόρνες απο μέσα τους όλο τον κομπλεξισμό τους. (Εννοώ κάποιους κομπλεξικούς (δεν χρειάζεται να τους εκθέσω, άλλωστε δεν αξίζουν) που σήμερα είναι εξαγορασμένες ''πόρνες'' και υπηρετούν τον Καρατζαφέρη, αν και ποτέ ως λαμόγια δεν θα δώσουν μια λογική εξήγηση. Γιατί ποτέ δεν αγωνίστηκαν υπέρ των δικών τους δικαιωμάτων και ξεπουλήθηκαν σε άλλους;)

Αυτα τα άτομα δεν βλέπουν το παρόν στην Ελλάδα;
Αυτά τα άτομα δεν βαρύνονται περισσότερο όλων των άλλων; (Ενίσχυσαν ανθρώπους που τους έκαναν εργαλεία ώστε να χειραγωγούν το σύνολο και στη συνέχεια να μπαίνουν στο κοινοβούλιο αποκλειστικά για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα)

''Ανθρωποι'' οι οποίοι δεν προυπήρξαν, ούτε ήταν πρωτεργάτες, άλλωστε γι' αυτο  ποτέ δεν διεκδίκησαν τίποτα και απλά ξεπουλήθηκαν σε άλλους, και στη συνέχεια με τις πλάτες των άλλων (πολιτικών) έβγαλαν ολο τους το μίσος πάνω σε αγωνιστές και πρωτεργάτες. (Τι να πρωτοαναφέρω.....δεν άφησαν κανένα πρωτεργάτη χωρίς να κάνουν μια πουστιά)

Επαγγελματίες δοσίλογοι, καταδότες, ρουφιάνοι, χαφιέδες, και οτι άλλο θες μόνο και μόνο για τα συμφέροντα του κάθε πολιτικού Καρατζαφέρη.
(Βέβαια υπολογιζαν χωρίς τον ''ξενοδόχο'' που είναι οι πολίτες, και οι πολίτες κατάλαβαν έγκαιρα με τι έχουν να κάνουν και τους ''σουτάρισαν'' εξω απο το κοινοβούλιο.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νταβαντζήδες και πόρνες του δημόσιου βίου στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">