ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέες Δημοσκοπήσεις με σφάλμα άνω του 3%

ΚΥΡΙΑΚΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Π 
ροβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο. Σταθερά τρίτη παραμένει η Χρυσή Αυγή, ενώ καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, οι ερωτηθέντες θεωρούν τον Αντώνη Σαμαρά.

Βέβαια τα διαπλεκόμενα που έστησαν τη δημοσκόπηση σε δείγμα 1.000 ανθρώπων και με σφάλμα άνω του 3% προσπαθούν διακαώς να διχάσουν περισσότερο τον Ελληνικό λαό. (Είναι γνωστό διαχρονικά στη χώρα μας και σύμφωνα με το ισχύον μοντέλο χειραγώγησης οτι πάντα ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος θεωρείται καταλληλότερος αν και σίγουρα δεν είναι, και αποδείχτηκε επανελλειμένα) *BΛΕΠΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Άλλωστε αυτα που έχουν επιτύχει τα διαπλεκόμενα είναι μόνο ο εθνικός διχασμός, ο νεοέλληνας του καναπέ,  χειραγώγηση ηλιθίων, Δις στην Ελβετία αυτοί Χαράτσια για τους υπολοίπους, αποπροσανατολισμός  κ.α, που τελικά έχουν αποτέλεσμα και το βλέπω ο ίδιος σε πολυ κόσμο. (Γνωρίζω ανθρώπους που τους έχουν κάνει κυριολεκτικά ζόμπι της διαπλοκής, αρχικά των τηλεοράσεων τους, και στη συνέχεια των site που έχουν στη κατοχή τους τα διαπλεκόμενα. Τους καθορίζουν τι θα πράξουν, τι θα πιστεύουν, τι θα ψηφίζουν, πραγματικά τους κάνουν διαπλεκόμενα ζόμπι.)

Στη συνέχεια οι δημοσκοπήσεις της πλάκας απο τη διαπλοκή που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. (Είναι απόρροια ατόμων που πλέον έχουν γίνει ζόμπι της διαπλοκής, και δεν εχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν οτι οι δημοσκοπήσεις στήνονται υπέρ της διαπλοκής και οχι των πολιτών. ) 

Προβάδισμα 1,7% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 22,9%
ΣΥΡΙΖΑ με 21,2%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΠΑΣΟΚ 7,2%
ΚΚΕ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4,8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%
Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 6,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος κινείται στο 14,6%.

Η δημοτικότητα του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στο 42% και στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός προηγείται από τον Αλέξη Τσίπρα κατά 17,7% (46,9% ο κ.Σαμαράς και 29,2% ο κ.Τσίπρας).

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη στο ερώτημα αν η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση είναι αυτή που έχει ανάγκη η χώρα τώρα. Το 52,5% απαντά αρνητικά και το 45,5% θετικά.

Ωστόσο, η πλειοψηφία (44,2%) θεωρεί ότι μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ του κ.Σαμαρά είναι καταλληλότερη για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δεκαετίας, ενώ μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει το 33,1%.

Η πανελλαδική δημοσκόπηση έγινε το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.019 ατόμων άνω των 18 ετών. Μέγιστο σφάλμα 3,07% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%.

Μπροστά η ΝΔ σε άλλες δύο έρευνες

Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, που δημοσιεύει η Real News, η ΝΔ προηγείται με μια μονάδα συγκεντρώνοντας το 23,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι ΑΝΕΛ 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4% και το ΚΚΕ 4,3%.

Μιάμιση μονάδα προβάδισμα στη ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, καθώς συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι ΑΝΕΛ 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΜRΒ, ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του πρωθυπουργού από το 44% των ερωτηθέντων, ο Αλέξης Τσίπρας από το 26%, ενώ κανέναν από τους δύο επιλέγει το 27,5%.

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει και τις θετικότερες γνώμες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέες Δημοσκοπήσεις με σφάλμα άνω του 3% Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">