ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χιονισμένα τα βόρεια προάστια της Αθήνας

ΤΡΙΤΗ, 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Στα λευκά έχει ντυθεί η Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Λευκά είναι τα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ νιφάδες χιονιού πέφτουν ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Ο χιονιάς αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κλειστός λόγω χιονόπτωσης και ομίχλης ειναι  ο περιφερειακός της  Πεντέλης, από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο  έως τον Αγιο Πέτρο.  Έκλεισε και η Λεωφ. Διονύσου,  από το χωριό Ανατολή προς Διόνυσο. Εν τω μεταξύ, κλειστή είναι από χθες η Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του Τελεφερίκ προς το καζίνο.

Κλειστά τα σχολεία στο Διόνυσο αλλά και σε Παλαιά και Νέα Πεντέλη. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Μελίσσια. Στη Δυτική Αττική κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Ερυθρές, τα Βίλια και στη Χασιά.

Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους

Ο δήμος Αθηναίων έχει προβλέψει, ώστε να λειτουργούν όλο το 24ωρο χώροι φιλοξενίας αστέγων. Πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο του 4ου Διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αλεξανδρείας, τη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου στη συμβολή των οδών Μαμούρη και Δύμης και τη Λέσχη Φιλίας Κυψέλης επί των οδών Αγίου
Μελετίου και Ξεναγόρα. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 19 60.

Επίσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά, έλαβαν έκτακτα προληπτικά μέτρα, για την αντιμετώπιση των χαμηλών θερμοκρασιών και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες της πόλης. Όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 μέχρι τις 20:00 και εάν οι καιρικές συνθήκες επιδεινωθούν εκτός από τα πέντε ΚΑΠΗ που θα λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως, θα προστεθούν και άλλα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χιονισμένα τα βόρεια προάστια της Αθήνας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">