ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητσοτάκης… έκλεισε τη πόρτα στη Χρυσή Αυγή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Την βαθιά πολιτική και έντονα σημειολογική απόφαση να εξαιρέσει από τους βουλευτές που προσκάλεσε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του τη Χρυσή Αυγή, έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά των άκρων.

Είδα το συγκεριμένο δημοσίευμα και πρέπει να θυμίσω σε κάποιους συμπολίτες μας και οχι μόνο ότι ο Μητσοτάκης εχει κλείσει στη κυριολεξία πολλά σπίτια. 

Κάποιες καταστάσεις ποτέ και με τίποτα δεν πρόκειται να διαγραφούν και είναι γνωστό το τι δεν έπραξε και το τι έπραξε τη περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ώστε να κλείνουν σπίτια Ελλήνων και με επιπτώσεις μέχρι σήμερα.

Όλοι αυτοί ήταν πλήρως ανεύθυνοι των δυο μέτρων και σταθμών που ισοπέδωσαν το πολίτευμα στη χώρα μας, υιοθέτησαν πολιτικές των άκρων και εθνικού διχασμού, στήριξαν υπέρμετρα την διαπλοκή και την αντισυνταγματικότητα οικονομικών παραγόντων, και τελικά πρέπει εμείς που έχουμε τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ακόμα και σήμερα με όλους αυτούς που συνεχίζουν την πεπατημένη του των κακώς κειμένων.. να δεχτούμε οτι των άκρων είναι η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' και δεν ήταν και συνεχίζουν να είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όπως και όλοι οσοι διακυβέρνησαν στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια. 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ διότι σήμερα έχουμε 2013 ενω οι κύριοι κυβερνώντες έχουν στήσει μια μηχανή υπέρ της διαπλοκής με ανεξάρτητες αρχές και διορισμένους που εχει λήξει η θητεία τους, με ομίλους με σειρά Μ.Μ.Ε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ που έχουν περάσει τα οκτώ (8) χρόνια λειτουργίας  και καμία εφαρμογή των νόμων, και χωρίς ίχνος ενέργειας απο το σύνολο αυτών που αξιώνουν ψήφους απο τους πολίτες για περιπτώσεις πολιτών που τους κατακρεούργησαν ανέντιμα.

ΕΘΝΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ των ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ και θέλουν να εκλέγονται. (Ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν ενοχλείται απο τα αυταπόδεικτα;)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004  MΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  απο τους υπηρέτες της Διαπλοκής  που οδήγησαν την Ελλάδα στο παρόν.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει τη Δευτέρα το νέο βιβλίο του, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”,  και έχει στείλει πρόσκληση σε όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου, όπως θα περίμενε άλλωστε κανείς από έναν βαθιά κοινοβουλευτικό πολιτικό, όπως υπήρξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Εξαιρώντας λοιπόν τη Χρυσή Αυγή, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα περιθωριοποίησης της οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητσοτάκης… έκλεισε τη πόρτα στη Χρυσή Αυγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">