ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

SOS για τροφή και στέγη στην Γλυφάδα!

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας έχει απήχηση και στο ποδόσφαιρο! Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν βοήθεια τόσο για την δική τους επιβιώση όσο και για αυτή της ομάδας του εξέδωσαν οι παίκτες του Κεραυνού Γλυφάδας.

Οι τελευταίοι ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου των νοτίων προαστίων ότι η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Στη μακροσκελή τους ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές αναφέρονται  σε περιπτώσει συμπαικτών τους πους αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα  και έχουν να κάνουν με την στέγαση τους  (δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τα σπίτια που έχει νοικιάσει η διοίκηση και απειλούνται με έξωση) αλλά και τη σίτηση τους. Αναφέρουν επίσης και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και το τεχνικό τιμ αλλά και το διοικητικό προσωπικό, ενώ απευθύνουν έκκληση στη διοίκηση να πάρει πίσω την συγκεκριμένη της απόφαση καθώς σύμφωνα με τους ίδιους υπάρχουν οι δυνατότητες διεκδίκησης ανόδου στη Football League, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που τελικά ισχύσει η απόφαση θα πάει στράφι ο κόπος τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδας, αισθανόμαστε, κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, να απευθυνθούμε, μέσω του Τύπου, στο φίλαθλο κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να γνωστοποιήσουμε την κατάσταση που υπάρχει, πια, στην ομάδα μας, ελπίζοντας ότι θα σταθεί δυνατό να υπάρξει ανταπόκριση στην έκκληση που απευθύνουμε.
Τα συσσωρευμένα, από τον Οκτώβριο, προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδα, οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη, που αφορά την ενημέρωση την οποία λάβαμε από την ομάδα μας, ότι σταματούν, πλέον, οι προπονήσεις, παύει η συνέχιση της προσπάθειας μας στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Τα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας μας στον οικονομικό τομέα, σε σχέση με την τακτοποίηση και εξυπηρέτηση των συμφωνιών και δεσμεύσεων της, μας είναι γνωστά, τα βιώνουμε με δραματικό πλέον τρόπο, ωστόσο, η απόφαση που, ουσιαστικά, οδηγεί στην αποχώρηση της Γλυφάδας από το πρωτάθλημα και την υποστολή σημαίας με το πέταγμα λευκής πετσέτας, μας θλίβει βαθύτατα.
Από τον Οκτώβριο είμαστε απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοικητικό προσωπικό. Περνάμε δύσκολες στιγμές, νιώθουμε ότι είμαστε φυσικοί πρωταγωνιστές ανθρώπινων δραμάτων και τραγωδιών.
Υπάρχουν συμπαίκτες μας στην ομάδα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξύ βιοποριστικό πρόβλημα και προφανώς δεν μπορούμε να το παρακολουθούμε, πλέον, αμέτοχοι ή μόνο με στωική διάθεση κι υπομονή.
Για πολλούς από εμάς, υπάρχει ο κίνδυνος της έξωσης από τα σπίτια τα οποία είχε νοικιάσει για εμάς η Π.Α.Ε. όπου ανήκουμε. Δυστυχώς κι εκεί, υπάρχει πρόβλημα με τα συμφωνηθέντα.
Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, τα οποία για το καλό της ομάδας υπομένουμε, μας ανακοινώθηκε ότι από σήμερα σταματάμε τις προπονήσεις, γιατί δεν υπάρχει, πια, διάθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Εμείς ζητάμε να μας επιτρέψουν να αγωνισθούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θέλουμε να μείνει η ομάδα ενεργή, γιατί, υπάρχουν οι δυνατότητες ώστε να ανέβουμε στην Football League.
Είναι κρίμα να διαλυθεί μία ομάδα που είχε μεγάλα όνειρα, ευγενείς φιλοδοξίες, σπουδαίους στόχους.
Ζητάμε από όλους όσοι πρέπει και μπορούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί υπάρχουν 30 οικογένειες οι οποίες, στην, κρίσιμη αν όχι κι απελπιστική κατάσταση, όπου βρίσκεται η χώρα, θα κινδυνεύσουν να μείνουν στο δρόμο, χωρίς κάλυψη κι ελπίδα.
Εκτός όλων των άλλων, προφανώς, είναι κρίμα να μείνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε απραξία για 5 μήνες, είναι άδικο να πάνε χαμένοι οι κόποι μας, είναι λάθος να μηδενισθεί μία προσπάθεια που έφερε την Γλυφάδα στο σημείο να ακούγεται, μέχρι πρότινος, ως παράδειγμα προς μίμηση.
Βοηθείστε μας να επιβιώσουμε οικονομικά και αγωνιστικά. Δώστε μας έστω τα απολύτως απαραίτητα. Τροφή και στέγη.
Κι εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για ότι έχουμε καταφέρει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδα, για την αξιοπρέπεια μας, τον κόπο μας, τον ιδρώτα μας, τις αγωνίες μας, για ΕΜΑΣ αλλά και για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Α.Ο. Γλυφάδας"
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σαφώς υπάρχει διευρυμένη απανθρωπιά στις μέρες μας και ειδικά απο την πλευρά όσων εχουν επωφεληθεί εις βάρος υμών.
Βλέπουμε οτι έχουμε στη τοπική κοινωνία πολλές περιπτώσεις δυο μέτρων και σταθμών και τακτικές που ακολουθούνται απο άτομα τα οποία κέρδισαν και κερδίζουν απο το σύνολο με σειρά δράσεων.
Ακόμα και στις περιπτώσεις πραγματικού και έντονου προβλήματος υπάρχει καθολικότητα αναλγησίας ενω βλέπουμε και γνωρίΖΟΥΜΕ τις δυο ταχύτητες που ισχύουν ώστε να υπάρξει πλήρης διάλυση όλων των δομών στη Γλυφάδα.
Υπάρχει κρίση ΑΞΙΩΝ και Aκαταλληλότητα. (Βλέπε τι ισχύει τόσα χρόνια όσων αφορά την δική μου περίπτωση και τις ενέργειες μιάς ολόκληρης τοπικής κοινωνίας δια μέσω των εκλεγμένων διοικούντων της των δυο μέτρων και σταθμών, οι οποίοι κάνοντας χρήση της κομματικής τους ιδιότητας εχουν εκλεγεί ώστε να μας πεθάνουν, ενω τους αμοίβουμε για να κάνουν δημόσιες σχέσεις σε καφετέριες και καφενεία, μετά απο αιτήσεις να παρανομούν, και στα δημοτικά συμβούλια να εμφανίζονται και να φεύγουν σαν ''κλέφτες'')

Και τέλος οι προνομιούχοι της τοπικής μας κοινωνίας που στήριξαν και στηρίζουν υπέρμετρα επι χρόνια οι αιρετοί και η πολιτεία δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις ανάγκες των δικών τους ανθρώπων;
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: SOS για τροφή και στέγη στην Γλυφάδα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">